Libnet.ro
UNICEF

16:15

Toate prestatiile livedin finala Eurovision Romania 2017: cine conduce in preferintele publicului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Toate prestatiile livedin finala Eurovision Romania 2017: cine conduce in preferintele publicului VIDEO

Finalistii Eurovision Romania 2017 au interpretat live piesele pe care mizeaza pentru a obtine biletul catre Kiev, acolo unde in luna mai se va desfasura cea de-a 62-a editie a concursului cantecului european. Timp de o ora va puteti vota favoritul si, astfel, veti avea un cuvant de spus in alegerea reprezentantului Romaniei la Eurovision 2017. Va prezentam in continuare prestatiile live ale celor zece finalisti ai Selectiei Nationale. continuă pe Adevărul

Toate prestatiile livedin finala Eurovision Romania 2017 VIDEO

Ilinca si Alex Florea sunt castigatorii Eurovision Romania 2017, piesa Yodel It! fiind preferata telespectatorilor. Cei doi ne vor reprezenta tara pe scena din Kiev, unde, in luna mai, se va desfasura cea de-a 62-a editie a concursului international. Va prezentam in continuare prestatiile live ale celor zece finalisti Eurovision Romania 2017.

Finala Eurovision Romania 2017, transmisa in direct, duminica, in Piata Universitatii

Romania isi va alege duminica seara castigatorul de la finala nationala a Eurovision care ne va reprezenta la Kiev. Telespectatorii asteapta cu nerabdare momentele artistice de duminica.

Care este ordinea intrarii concurentilor in Marea Finala Eurovision Romania 2017

Vineri, 3 martie, in transmisiune directa la Telejurnalul TVR 1 de ora 20. 00, finalistii Selectiei Nationale, au participat la extragerea numerelor prin care a fost stabilita ordinea in care vor urca pe scena.

Cine este marele favorit la castigarea Eurovision Romania 2017 si ce crede juriul Wiwibloggs despre piesele finaliste

Juriul Eurovision Romania 2017 a ales cei 10 finalisti, iar in aceasta seara vom afla numele artistului care ne va reprezenta tara la cea de-a 62-a editie a competitiei muzicale. intre timp, juriul Wiwibloggs, cel mai important site dedicat concursului european, a analizat toate piesele, punctand plusurile si minusurile, iar fanii concursului si-au ales deja favoritul.

Ilinca si Alex Florea sunt castigatorii Eurovision Romania 2017: cei doi au primit un premiu in bani si ne vor reprezenta tara la Kiev VIDEO

Ilinca si Alex Floreasunt castigatoriiEurovision Romania 2017,publicul votandu-i pentru a nereprezenta tarain competitia internationala. Cei doi cantareti au primit peste 10. 000 de voturi pentru piesa Yodel It!. Podiumul a fost completat, in ordine, de Mihai Traistariu si de trupa Instinct.

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei, canta in Finala Eurovision Romania: cum va puteti vota favoritul

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei la Eurovision 2017 vor canta la finala selectiei nationale, care va avea loc duminica si va fi transmisa in direct, de la ora 20. 30, la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online, pe TVR+. TVR arata cum va puteti vota favoritul. Castigatorul va primi un premiu in bani pentru a-si pregati show-ul de la Kiev.

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei vor canta in finala Eurovision Romania; in ce ordine vor intra concurentii

Romanca Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei in concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro si moldovenii SunStroke Project vor canta duminica seara, 5 februarie, in finala Selectiei Nationale Eurovision, melodiile pe care le vor interpreta si pe scena Eurovision de la Kiev.

Cum arata trofeul Eurovision Romania: finalistii afla in ce ordine intra in concurs dupa o extragere transmisa la Telejurnal

Finala Eurovision Romania 2017 se apropie cu pasi repezi, iar finalistii urmeaza sa isi afle numarul de intrare in concurs concurs in urma unei extrageri transmisa la principalul Telejurnal al zilei, azi, de la ora 20. Totodata, TVR a facut publice pozele cu trofeul editiei din acest an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )