Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tokes, despre propunerea Rozaliei Biro ca ministru al Culturii: Ardealul si Romania merita mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tokes, despre propunerea Rozaliei Biro ca ministru al Culturii: Ardealul si Romania merita mai mult

Europarlamentarul Laszlo Tokes critica propunerea UDMR ca Rozalia Biro sa fie ministru al Culturii si vicepremier, afirmand ca aceasta denota neseriozitatea cu care oficialii Uniunii se raporteaza la alegatorii lor si ca atat Ardealul, cat si Romania merita mai mult, transmite Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea a atins cel mai jos nivel al evolutiei sale, declaratia lui Laszlo Tokes despre propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii

Europarlamentarul Laszlo T337;kes ataca nominalizarea UDMR-ului la Ministerul Culturii si, in acelasi timp, nu vede cu ochi buni deciziile luate, in ultima vreme, de catre formatiunea maghiara al carei presedinte de onoare a fost in urma cu cativa ani.

Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru ministru al Culturii si vicepremier

Presedintele CRU al UDMR, senatorul Biro Rozalia, este propunerea Uniunii pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor. Nominalizarea se va afla pe masa premierului inainte de.

Ponta a discutat cu Juncker despre propunerea Romaniei pentru functia de comisar european

Premierul Victor Ponta a discutat, vineri, cu Jean-Claude Juncker, presedintele ales al Comisiei Europene, despre propunerea Romaniei pentru ocuparea functiei de comisar european, spunandu-i ca prima optiune.

Ponta a discutat cu Juncker despre propunerea Romaniei pentru functia de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, cu Jean-Claude Juncker, presedintele ales al Comisiei Europene, despre propunerea Romaniei pentru ocuparea functiei de comisar european. Acesta i-a spus ca prima optiune.

Petele Rozaliei Biro, propunerea UDMR la Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ieri numele persoanei care urmeaza sa ii ia locul in Guvern, in functiile de ministru al Culturii si vicepremier: senatorul de Bihor Rozalia Biro.

Cine este Rozalia Biro, propunerea UDMR la functia de ministru al Culturii si vicepremier. Senatorul UDMR este anchetat de DNA pentru abuz in functie

Senatorul Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Permanent al organizatiei, el precizand ca aceasta nominalizare se va afla pe masa premierului inainte de 1 august. Ea este anchetat de DNA pentru abuz in functie din 2012, dosar ce are la origine un raport al Agentiei Nationale de Integritate. Vezi mai multe detalii in articol.

Rozalia Biro, propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii. Detine o avere impresionanta si este in atentia DNA

UDMR a propus-o pe Rozalia Biro in fruntea Ministerului Culturii. Senatorul bihorean ar urma sa ocupe E locul lasat liber de Kelemen Hunor, cel care si-a anuntat retragerea de la 1 august. Totdata, Rozalia Biro ar putea ocupa si postul de vicepremier.

Presedintele Basescu a discutat cu presedintele CE despre propunerea pentru comisarul nominalizat de Romania

Presedintele Romaniei Traian Basescu a discutat, miercuri, la Bruxelles, cu presedintele ales al Comisiei Europene, potrivit unui comunicat al Presedintiei. in cadrul intalnirii s-a discutat despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )