Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal: Era identificata masina lui Gheorgeh Dinca inca din dosarul Luizei

Antena3 Antena3,
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal: Era identificata masina lui Gheorgeh Dinca inca din dosarul Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a sous, in cadrul emisiunii Descoperiti, cu Andreea Sava, ca era identificata masina lui Gheorghe Dinca inca de cand a disparut Luiza si ca se putea face lumina. continuă pe Antena3

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Procurorii vor sa ne inchida gura ca sa nu mai vorbim public despre cazul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a confirmat faptul ca procurorii DIICOT au pus avocatii care gestioneaza acest caz sa semneze niste acte de confidentialitate in privinta.

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje.

Avocatul familiei Luizei, declaratii incendiare: Din acele grote miroase numai a cadavru. S-au gasit tuburi de beton. Acelea sunt adevarate buncare

Avocatul familiei Luizei a facut dezvaluiri incredibile despre cazul crimelor din Caracal. Tonel Pop sustine ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii pentru a nu putea.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de sex

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

EXCLUSIV IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alaturi de controversatul Remus Radoi CODITA intr-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE Ies la iveala detalii inedite despre personajele principale ale momentului in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezinta acum familia Luizei Melencu, una din victimele.

Avocatul familiei Luizei: Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune ca procurorul de caz ii interzice sa participe la cercetarile efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, in mod ilegal. Nu este normal, exista o.

Avocatul familiei Luizei, noi detalii din ancheta: Dinca e foarte bine organizat si e alimentat cu sfaturi juridice, interactiv fata de situatia din teren si fata de situatia mediatica (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut publice joi noi date din ancheta privind tragedia din Caracal acuzand ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii.

Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afara de la cercetari pentru o poza. Ce a surprins in imagine

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost dat afara de la perchezitiile care se efectueaza la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, iar procurorii vor sa sesizeze Baroul Bucuresti cu privire la comportamentul acestuia. Motivul? O poza facuta in timpul cercetarilor este marul discordiei dintre acesta si anchetatorii. Ce apare in poza facuta la perchezitiile din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )