Libnet.ro
UNICEF

16:45

Toni Braxton Babyface lanseaza un nou single Where Did We Go Wrong? + prezinta tracklistul albumului Love, Marriage Divorce!

Devorator Monden Devorator Monden,
Toni Braxton Babyface lanseaza un nou single Where Did We Go Wrong? + prezinta tracklistul albumului Love, Marriage Divorce!

Asa cum se stie, cei doi cunoscuti interpretati americani vor reveni in atentia publicului cu un album in colaborare, intitulat. continuă pe Devorator Monden

Mariah Carey va lansa un nou single de Valentines Day!

Nici bine nu a fost lansat single-ul The Art Of Letting Go ca Mariah Carey doreste sa treaca la o noua etapa in ceea ce priveste viitorul sau album si anume cel de-al treilea single oficial al acestuia, conform artistei, va aparea chiar de Valentines Day. Data de lansare a viitorului single a fost confirmata .

OneRepublic extrag un nou single de pe albumul Native I Lived!

Solistul Ryan Tedder si colegii sai din formatia OneRepublic continua sa isi promoveze intens piesele de pe cel mai recent material de studio al lor, intitulat Native, lansat anul acesta in martie, semn ca baietii sunt tare mandri de acest album! I Lived este cel de-al cincilea single extras de pe albumul Native, piesa fiind .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )