Libnet.ro
UNICEF

10:00

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

ADPM ADPM,
Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului. continuă pe ADPM

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

Industria IT genereaza cei mai bogati oameni din lume. Zuckerberg, pe locul trei

Intr-un top al celor mai bogati oameni de afaceri din lume, cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se situeaza pe locul trei, surclasandu-l pe Warrent Buffett, CEO-ul Berkshire Hathaway. De altel, ocupantii primelor trei locuri provin din domeniul tehnologiei.

Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Top 10 telefoane: cele mai rapide modele din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 oferte pe care sa nu le ratezi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Topul unde romanii conduc detasat in Europa. Suntem cei mai mari proprietari de imobile din Europa

Tara noastra se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste ponderea din populatie care locuieste in casa proprie mai degraba decat cu chirie, arata o statistica a Eurostat. Romanii.

inca o trupa de mercenari rusi lupta in Siria: Sunt profesionisti, mai bine platiti decat cei din Wagner

Wagner nu este singura companie militara privata aflata la dispozitia armatei ruse in Siria. Un post TV din Rusia dezvaluie numele unei alte trupe de mercenari cu legaturi in Ministerul Apararii de la Moscova.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )