Libnet.ro
UNICEF

05:45

Top 10 cele mai importante tendinte in retail

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai importante tendinte in retail

In cadrul unui eveniment organizat luni de wall-street. ro, in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si retail. ro, participanti au oferit raspunsuri la intrebare Care sunt cele mai importante tendinte din retail?. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Top 10 cele mai frumoase actrite din Romania; Un artist legendar al Romaniei socheaza: Sunt zile in care mananc doar pita uscata, dar mi-am pastrat demnitatea!; Bomba in showbiz! Ei formeaza cel mai nou si mai fierbinte cuplu din lumea m

Puscaria lui Becali, bucuria fetelor. Fata lui Becali la volan, bodyguarzii dupa ea! Teodora conduce un luxos Range Rover, iar sora ei se machiaza de zor in masina. Fetele lui Gigi Becali apar in prim-plan din ce in ce mai des. Ce dulce-i razbunarea! Roxana Vancea i l-a suflat Andei Adam pe Catalin Botezatu. Blonda a petrecut o noapte cu fostul ei iubit, iar Vancea i l-a suflat pe Bote! Showbizz-ul este un pat imens unde partenerii se schimba, intre ei.

TOP: cele mai importante 10 tendinte din retail

Care sunt cele mai importante tendinte din retail? Le-am dezbatut ieri la Retail Arena, eveniment organizat de Wall-Street. ro in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si retail. ro.

[P] Oliviera.ro food delivery web 2.0 la cele mai importante restaurante cu livrare din Bucuresti

Ascend Netsolutions lanseaza Oliviera. ro, un produs inovator destinat utilizatorilor de servicii de tip food delivery. Prin intermediul Oliviera, utilizatorii pot comanda produse la 25 de restaurante de top pe piata de food delivery din Bucuresti, cum ar fi Jerrys Pizza, WuXing, El Torrito si multe altele. Printre functionalitatile portalului merita sa mentionam comanda de grup sau posibilitatea de a adauga in una si aceasi comanda preparate ale unor restaurante diferite.

TOP 10: Cele mai comune greseli pe care le faci in CV fara sa stii

Vrei sa-i impresionezi pe viitorii sefi, dar fara sa stii strecori greseli in CV. Ai fost la nenumarate interviuri si te tot intrebi ce se intampla de nu primesti odata Da!-ul de la angajatori. Pentru cei care vor ca urmatorul interviu sa.

Trei fonduri de investitii romanesti au reusit sa tina pasul cu cele internationale. Cum arata top 10

Ultimele 12 luni au adus cresteri importante pe bursele internationale, acestea reflectandu-se si asupra fondurilor de investitii straine care sunt distribuite in Romania. Cele mai mici randamente inregistrate de fondurile din top 10 sunt de 24%. Trei.

Cele mai tari mobile made in China.

Portalul gadget. ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zesti care ar putea avea un cuvant de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face fata fara probleme in competitia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android. Iata modelele de telefoane: Oppo Find 5 Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate in 2013, iar pretul sau de comercializare il putem .

TOP: 10 inventatori care au schimbat lumea, dar despre care nimeni nu a auzit

Benjamin Franklin, Thomas Edison si Albert Einstein sunt probabil primii are ne vin in cap atunci cand ne gandim la inventatori. Insa, pe langa aceste nume mari, mai sunt o multime de inventatori prin a caror creativitate au reusit sa schimbe modul in.

SEMMELROCK STEIN+DESIGN a premiat cele mai inspirate idei de amenajare a spatiului exterior.

Concursul de proiecte Redefineste viziunea asupra spatiului exterior! Spune povestea ta si celorlalti! organizat de Semmelrock Stein+Design in perioada 20 mai 1 noiembrie 2013, a ajuns la final. Cele mai inspirate idei au fost premiate in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii. Concursul a avut ca scop promovarea creativitatii si inovatiei ca valori esentiale dezvoltarii in sens general si s-a adresat arhitectilor, urbanistilor, peisagistilor, designerilor si proiectantilor care au .

Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

Presedintele Traian Basescu se afla intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Cred ca domnul Traian Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred ca s-a transformat intr-o mlastina din care nu va mai iesi, sunt convins de chestia asta, si ce mai trage el din mlastina aia de acolo, din hectarele supraevaluate si platite din banii de la .

FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate timpurile

Cartile nu ar trebui judecate dupa aparenta, insa cand vine vorba de romanele politiste, aceasta regula pica. Cel mai adesea, coperta este una dintre cele mai bune parti ale unui roman politist. Va prezentam o galerie de astfel de opere de arta, publicate la nivel international.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )