Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai mari secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Ce nu s-a stiut despre liderul comunist pana dupa moartea sa

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai mari secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Ce nu s-a stiut despre liderul comunist pana dupa moartea sa

Nicolae Ceausescu a avut grija ca poporul sa nu ii afle toate secretele. Unele dintre acestea au fost atat de bine pastrate incat au iesit la iveala abia dupa moartea sa, cand persoanele care l-au cunoscut au inceput sa faca dezvaluiri. Spre exemplu, putini sunt cei care stiu ca fostul dictator a fost singurul roman . continuă pe Playtech

TOP 10 Cele mai aglomerate aeroporturi

Inca o data, Atlanta conduce lumea. Cel putin aeroportul sau o face, scriu jurnalistii de la CNN.

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

Champions League: PSG vs Real Madrid si Atletico Madrid vs Juventus, printre cele mai asteptate dueluri ale serii (Programul televizarilor)

Prima etapa a grupelor Champions League continua miercuri, printre protagoniste aflandu-se multe dintre favoritele actualei editii a competitiei. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se anunta a fi cel dintre Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee 13), si PSG. Pe Wanda Metropolitano se vor infrunta Atletico Madrid si Juventus, in timp ce Tottenham, finalista ultimului sezon, va evolua pe terenul celor de la Olympiacos Pireu.

Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial , ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in.

Cele mai mari 1.000 de companii din Romania, ca furnicile: Se pregatesc de vremuri grele

Este important, pentru mediul de afaceri, in general, sa aiba in vedere si cum se misca companiile de top pentru ca ele dau semnalul, este de parere Iancu Guda, services director, Coface Romania. Asta pentru ca, spune el, au jumatate din business, multi oameni, multi clienti, inteleg multe, au multe informatii. De multe ori, strategia lor da un semnal in piata pe mai departe.

Cum arata tanara absolventa de Drept care va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Andreea are deja un titlu major la activ: in decembrie 2018 a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta din Europa la concursul Miss Supranational 2018.

France Football va indrepta una dintre cele mai mari nedreptati facuta portarilor. Ce decizie a luat publicatia

Festifitatea de decernare a Balonului de Aur va avea loc anul acesta in ziua de 2 decembrie, la Paris, la Theatre du Chatelet, a anuntat France Football.

ANALIZA Andreescu, cele mai mari castiguri din tenis in 2019: Cat a incasat pentru fiecare minut la US Open

Tenisul a fost mereu considerat un sport al bogatilor, insa, in ultimii ani, premiile acordate in diverse turnee au atins cote de-a dreptul astronomice!.

Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

In cadrul festivalului de moda London Fashion Week au fost prezentate colectii extrem de interesante, cu piese vestimentare cat se poate de ciudate, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )