Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romanii cumpara mai multe masini: vanzarile auto au crescut cu 18% in primele zece luni

Adevărul Adevărul,
Romanii cumpara mai multe masini: vanzarile auto au crescut cu 18% in primele zece luni

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut in primele zece luni cu 9,2% ca serie ajustata, impulsionate de vanzarile de autovehicule, mai mari cu aproape 18%, si de vanzarile si reparatiile moto, care au avansat cu 15%, potrivit datelor Institului National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Perchezitii de amploare la peste 200 de adrese din 20 de judete. Mai multe persoane si societati comerciale, banuite de evaziune fiscala

Joi dimineata, peste 200 de perchezitii domiciliare au loc in mai multe orase ale tarii, fiind vizate mai multe persoane si societati comerciale banuite de evaziune fiscala.

Lumea in 10 ani: Vom stoca de 20 de ori mai multe date, atacturile cibernetice vor creste de 180 de ori

Oamenii vor stoca de 20 de ori mai multe date decat in prezent, atacurile cibernetice vor creste de 180 de ori, livrarile cu drone vor fi de 30 de ori mai numeroase, iar numarul de plati mobile in SUA va fi de 12 ori mai mare, potrivit previziunilor.

Globurile de aur 2016, lista nominalizarilor: lungmetrajul Carol a primit cele mai multe mentiuni

Lungmetrajul Carol, regizat de Todd Haynes, a primit cele mai multe nominalizari - cinci - la premiile Globul de Aur 2016, in timp ce alte pelicule apreciate de critici, precum Room, Spotlight si The Big Short, au primit la randul lor nominalizari multiple, informeaza site-ul abcnews. go. com, citat de Mediafax.

Mai multe societati comerciale, verificate de politisti

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au facut mai multe controale la comercianti, pentru combaterea faptelor ilicite. Cu aceata ocazie au constatat noua infractiuni si au aplicat sanctiuni in caloare de aproape 18. 000 de lei.

Cambridge English elimina mai multe certificari incepand cu 2016

Cele mai multe examene se adresau profesorilor si mediului business specializat- juridic sau financiar. Candidatii au totusi alternative similare cu aceeasi recunoastere internationala.

Surprinzator, Microsoft a vandut mai multe tablete decat Apple

Piata de tablete nu mai este ce era odata, iar o dovada clara a acestei schimbari vine sub forma unui studiu care confirma victoria Microsoft in fata Apple la vanzari. Deja de cativa ani buni, iPad-urile celor de la Apple au devenit sinonime cu ideea de tableta. in plus, au ajuns inradacinate in mentalul colectiv [] .

Televiziunea Patriarhiei Romane, in vizorul CNA dupa ce au fost primite mai multe plangeri cu privire la cazul Colectiv

Postul Trinitas a ajuns in vizorul Consiliului National al Audivizualului CNA) dupa ce au fost facute mai multe sesizari cu privire la modul in care a reflectat tragedia din clubul Colectiv, scrie Paginademedia. ro.

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

Premiile Grammy: Taylor Swift si Kendrick Lamar, artistii cu cele mai multe nominalizari

Cantareata pop americana Taylor Swift si rapperul american Kendrick Lamar au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy, trofeele industriei muzicale din Statele Unite, a caror ceremonie va avea loc pe 15 februarie 2016, scrie AFP.

COP21: Mai multe ONG-uri romanesti, premiate de Ambasada Frantei in Romania

Mai multe ONG-uri din Romania vor fi premiate in cadrul unui eveniment organizat vineri, de Ambasada Frantei in Romania, cu ocazia incheierii Conferintei Organizatiei Natiunilor Unite privind schimbarile climatice COP21).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )