Libnet.ro
UNICEF

11:45

TOP cei mai sexy barbati din 2014

România Liberă România Liberă,
TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat. continuă pe România Liberă

Zac Efron este cel mai sexy barbat al anului 2014

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat, care realizeaza anual Topul 101 al celor mai sexy barbati din randul celebritatilor.

De ce sunt danezii cei mai fericiti oameni din lume

In nordul Europei locuiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta, iar danezii ocupa de multi ani primul loc in topul tarilor cu oameni pe deplin multumiti de viata.

FOTO. Cele mai sexy tinute ale lui Beyonce, expuse la Rock and Roll Hall of Fame

Unele dintre cele mai sexy tinute ale cantaretei Beyonce vor fi expuse la Rock and Roll Hall of Fame in Cleveland.

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din Buzau, Vrancea si Galati

Mai multe rauri din judetele Buzau, Vrancea si Galati se afla sambata, pana la ora 15. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari cod galben emise de Institutul National de Hidrologie si.

Heat: Zac Efron, cel mai sexy barbat bine facut

Este din nou in atentia presei, dupa ce a iesit de la reabilitare, asa ca nu e de mirare ca Zac Efron se bucura si de recunoasterea admiratoarelor lui.

2014 unul dintre cei mai slabi ani pentru fondurile de hedging

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times, preluat de Mediafax.

Romanii, cei mai expusi din Uniunea Europeana sa-si piarda locurile de munca din cauza avansului tehnologic

Mai mult de 60% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )