Libnet.ro
UNICEF

11:00

TOP: tarile cu cele mai putine zile de concediu garantate prin lege

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: tarile cu cele mai putine zile de concediu garantate prin lege

Vremea de afara ne fac automat sa ne gandim la concediu, fie ca este vorba despre distractie pe plaja, ori de relaxare in racoarea oferita de zonele montane. Romanii sunt norocosi, pentru ca isi pot lua pana la 20 de zile de concediu, in vreme ce in. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Andra si Inna, cele mai difuzate artiste la radio si TV in prima jumatate a anului

Andra si Inna sunt cele mai difuzate artiste la posturile radio si TV din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit datelor centralizate de Media Forest. Printre artistii inclusi in top semai numara Delia, Connect-R, Voltaj, Alina Eremia si Smiley.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Lidia Buble, Mihai Traistariu sau Iulia Albu si pana la Andra, Robert Turcescu ori Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

De acum poti vedea evenimente istorice pe YouTube: peste un milion de minute cu cele mai memorabile clipe

Associated Press, agentia care detine una dintre cele mai importante colectii de videoclipuri istorice, va incarca peYouTubenu mai putin de 500. 000 de materiale cumuland peste un milion de minute.

Iubitul Elenei Udrea, cele mai de aproape fotografii de pana acum

Elena Udrea si iubitul ei, Valentin, au fost surprinsi de paparazzi la o terasa din Bucuresti, ocazie cu care s-au realizat si publicat fotografii care putem observa cel mai bine pana acum cum arata la fata partenerul ei.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )