Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood: Robert Downey Jr, primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood: Robert Downey Jr, primul loc

Robert Downey Jr, starul francizelor Iron Man/ Omul de otel si The Avengers/ Razbunatorii, a fost desemnat, de catre revista Forbes, cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, veniturile sale ridicandu-se la 75 de milioane de dolari, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor de la Hollywood! Afla cati bani a castigat in ultimul an!

Robert Downey Jr. conduce in Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, acesta castigand 75 de milioane de dolari. Aceeasi suma de bani a castigat-o si in intervalul iulie 2012-iulie 2013.

Marica a reintrat in Clubul Milionarilor in euro: cum arata topul celor mai bine platiti fotbalisti romani in acest moment

Dupa plecarea de la Schalke, in 2013, varful de 28 de ani a alergat dupa bani. Daca vara trecuta, a ramas cu buza umflata si a trebuit sa semneze cu Getafe, acum el a prins contractul gras la Konyaspor, locul 11 in sezonul trecut in prima liga.

Cel mai bine platit actor de la Hollywood

Cel mai bine platit actor de la Hollywood este Robert Downey Jr. Acesta ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood si in 2014, pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

James Rodriguez, mai mult decat Zidane. Topul celor mai mari transferuri din istoria echipei Real Madrid

Marti dupa-amiaza, Real Madrid a confirmat transferul starului columbian, pentru o suma care depaseste cu cinci milioane de euro banii platiti in 2001 pe mijlocasul francez Zinedine Zidane.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )