Libnet.ro
UNICEF

21:16

Cel mai bine platit actor de la Hollywood

România Liberă România Liberă,
Cel mai bine platit actor de la Hollywood

Cel mai bine platit actor de la Hollywood este Robert Downey Jr. Acesta ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood si in 2014, pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor de la Hollywood! Afla cati bani a castigat in ultimul an!

Robert Downey Jr. conduce in Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, acesta castigand 75 de milioane de dolari. Aceeasi suma de bani a castigat-o si in intervalul iulie 2012-iulie 2013.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model din lume. Cat castiga brazilianca intr-o singura zi

Gisele Bundchen a fost desemnata, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit model din lume, potrivit unui clasament intocmit de editorii revistei Forbes.

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood: Robert Downey Jr, primul loc

Robert Downey Jr, starul francizelor Iron Man/ Omul de otel si The Avengers/ Razbunatorii, a fost desemnat, de catre revista Forbes, cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, veniturile sale ridicandu-se la 75 de milioane de dolari, scrie Reuters.

Corpul uman: intre ce ore functioneaza cel mai bine organele tale

Totul in jurul nostru se reteta ciclic: secundele, minutele, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bataile inimii. Viata e formata dintr-o intreaga gama de cicluri care creeaza o adevarata .

Bautul de argila, cel mai nou trend de slabit la Hollywood

Noul trend in materie de slabire la vedetele de la Hollywood este bautul de argila. Zoe Kravitz, Sheyliyn Woodley si Elle Macpherson sunt doar cateva dintre cele mai populare doamne care au slabit band.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

webPR: Cinci nopti de filme de autor, la malul Marii Negre, in cel mai frumos cinematograf de vara din Constanta

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber ajunge intre 29 iulie si 3 august in Constanta, unde va instala cel mai frumos si performant cinematograf de vara de pe litoral. O selectie impresionanta de filme, multi-premiate si aclamate de critici la festivaluri mari de film din lume in 2014, precum Cannes sau Berlinale, vor putea fi vizionate de catre constanteni in aer liber, in curtea din spatele complexului City Park Mall.

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )