Libnet.ro
UNICEF

17:00

Topul celor mai inalti zgarie-nori din lume. Unde se gasesc cele mai multe astfel de cladiri

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai inalti zgarie-nori din lume. Unde se gasesc cele mai multe astfel de cladiri

La ora actuala, in lume sunt 64 de cladiri cu o inaltime de minimum 350 de metri. Iar cei de la Wikipedia au realizat in acest sens un top al celor mai inalti zgarie-nori din lume. Care sunt cele mai inalte cladiri din lume, aflati din materialul de mai jos. continuă pe Adevărul

Topul celor mai CANCERIGENE substante: OMS tocmai a facut anuntul SURPRINZATOR! Aveti mare grija...

Substantele cu cel mai ridicat risc de cancer sunt unele extrem de intalnite in meniul majoritatii populatiei de pe glob. Potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), exista.

Topul celor mai cancerigene substante. De ce-i periculoasa meseria de frizer

Substantele cu cel mai ridicat risc de cancer sunt unele extrem de intalnite in meniul majoritatii populatiei de pe glob. Potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), exista trei grupe ale substantelor cauzatoare de cancer.

FOTO Povestea impresionanta a celui mai vechi stadion din lume realizat in intregime din marmura alba

Cel mai vechi si cel mai mare stadion din lume realizat in intregime din marmura alba, Stadionul Panathinaiko din Atena,reprezinta o bijuterie a mostenirii culturale, singurul care a gazduit trei olimpiade. Povestea lui este fascinanta si merita cunoscuta sau amintita.

Ar putea fi cel mai mare aeroport din lume: de ce este special noul gigant din Beijing

Chinezii au dat in folosinta unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Intitulata Daxing Internation Airport, creatia pare desprinsa dintr-un film SF. Traficul aerian inspre si dinspre.

A aparut Cari Mora, de Thomas Harris, autorul celebrului roman Tacerea mieilor, un thriller despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii

Incepand de vineri, va fi disponibil romanul Cari Mora, de Thomas Harris, un thriller, aparut la Editura Rao, despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii.

Orasul in care se traieste cel mai bine din lume in 2019. A iesit pe primul loc al doilea an la rand

Comform studiilor facute deThe Economist Intelligence Unit, cel mai bun oras de trait din lume in 2019 este Vienna.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )