Libnet.ro
UNICEF

21:30

TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

România Liberă România Liberă,
TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

Cei mai longevivi antrenori din lume au ajuns sa ocupe banca tehnica a cluburilor lor chiar si o jumatate de secol. Mircea Lucescu este unul dintre cei mai longevivi de la ora actuala din Europa, insa atunci cand vine vorba de istoria fotbalului el nu ar prinde un loc in top 10. continuă pe România Liberă

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele mai tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Topul celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in Romania

Imobiliare. ro a prezentat, in plin sezon estival, un clasament al celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii. Sunt cuprinse doar constructii noi, ridicate dupa anul 2000. in Capitala, cea mai scumpa proprietate din aceasta categorie costa aproape trei milioane de euro, in vreme ce cea mai scumpa oferta din Cluj-Napoca, urmatorul oras clasat, se apropie de pragul de pret de un milion de euro, iar in Timisoara, pretul solicitat pentru cea mai scumpa vila cu piscina este de 850 000 euro.

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de.

USM, in topul celor mai bune univesitati din Moldova pentru al cincilea an consecutiv. Ce loc ocupa in lume

Universitatea de Stat din Moldova ocupa primul loc in topul celor mai bune universitati din tara pentru al cincilea an consecutiv. Potrivit clasamentului mondial Ranking Web of Universities, USM se plaseaza pe locul 195 in Europa Centrala si de Est, pe locul 929 in Europa si pe locul 2. 868 in lume.

Lacul Miresei din Campina, in topul celor mai sinistre ape din Romania. Legenda tributului uman urias cerut de adancuri, confirmata inexplicabil de realitate

Lacul Miresei sau lacul Bisericii de la Campina este cunoscut ca o apa blestemata, o atractie inexplicabila pentru sinucigasi si un loc in care se petrec accidente mortale.

Andrei Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei: Am omorat fiindca eram beat

Ati auzit pana acum de expresiile muncesti cat Berila, faci armata cat Berila? Ei bine, cand le rostiti, va comparati de fapt, fara sa stiti, cu Andrei Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali din istoria Romaniei. in 1936 acesta a ucis cu sange rece sase persoane din Galati, socand o tara intreaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )