Libnet.ro
UNICEF

08:16

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Antena3 Antena3,
Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise. continuă pe Antena3

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Andrei Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei: Am omorat fiindca eram beat

Ati auzit pana acum de expresiile muncesti cat Berila, faci armata cat Berila? Ei bine, cand le rostiti, va comparati de fapt, fara sa stiti, cu Andrei Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali din istoria Romaniei. in 1936 acesta a ucis cu sange rece sase persoane din Galati, socand o tara intreaga.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Statul, cel mai mare datornic la stat

Oilfield Exploration Business Solutions este numele celui mai mare datornic catre bugetul de stat, cu peste 941 de milioane de lei. Firma este detinuta de KMG International, fostul Rompetrol, iar datoria este de fapt.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Simona Diaconu, olimpica la matematica plecata din Tecuci, admisa la universitatea Princeton: Daca as fi ministru as schimba manualele scolare si programa

O tinara din Tecuci a obtinut cel mai mare punctaj din istoria Olimpiadei Internationale de Matematica si se pregateste sa plece in SUA, pentru a studia la Princeton. Mi-a placut foarte mult stilul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )