Libnet.ro
UNICEF

18:15

Andrei Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei: Am omorat fiindca eram beat

Adevărul Adevărul,
Andrei Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei: Am omorat fiindca eram beat

Ati auzit pana acum de expresiile muncesti cat Berila, faci armata cat Berila? Ei bine, cand le rostiti, va comparati de fapt, fara sa stiti, cu Andrei Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali din istoria Romaniei. in 1936 acesta a ucis cu sange rece sase persoane din Galati, socand o tara intreaga. continuă pe Adevărul

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai amplu exercitiu pentru situatii de urgenta din ultimii 15 ani, la Barajul Bicaz

120 de jandarmi si mascati, politisti, personal de aviatie si pompieri, instructori militari, medici si asistenti participa marti, 4 august, la cel mai amplu exercitiu din ultimii 15 ani dedicat pregatirii.

Culmea tenisului: Un baiat, campion national de dublu, a fost respins la concursul de admitere in clasa a IX-a din cauza serviciului. Am cel mai bun serviciu din tara, la varsta mea

Rares Mandu are 15 ani si este campion national de dublu la tenis in 2014, insa performanta nu l-a ajutat la concursul de admitere in clasa a IX-a, la liceul cu program sportiv Mircea Eliade. Fara sa ma lau.

Alina Gorghiu, prima femeie presedinte din istoria PNL

Si Alina Gorghiu s-a facut remarcata in ultimii ani. A intrat in politica la un an dupa ce a terminat facultatea, urmand ca 12 ani mai tarziu sa conduca cel mai vechi partid politic din Romania. Alina.

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere banoasa pentru magnatii care investesc zeci de milioane de euro in transferuri uluitoare in campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori insa, acestia trebuie sa aiba un sac fara fund pentru a le satisface pretentiile celor mai buni tehnicieni din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )