Libnet.ro
UNICEF

19:00

Topul celor mai mari tranzactii cu spatii industriale din prima jumatate a anului: Se preconizeaza un nou record

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari tranzactii cu spatii industriale din prima jumatate a anului: Se preconizeaza un nou record

Dezvoltarea si cererea de spatii industriale si logistice se pare ca merg mana in mana, asta dupa ce prima jumatate a anului a consemnat un record absolut pentru sectorul imobiliar, acela in care suprafetele inchiriate au depasit asteptarile pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Senatorii Romaniei au datorii la banci de milioane de euro. Cine se afla pe lista celor mai mari datornici

Declaratiile de avere releva datoriile pe care le au la banci senatorii din Parlamentul Romaniei. Pe lista celor mai mari datornici din Senat se numara fostul consilier onorific al premierului Mihai Tudose,.

Kia si Hyundai conduc topul celor mai fiabile masini intocmit de JD Power. Unde se afla Dacia

Specialistii JD Power au intocmit topul fiabilitatii masinilor in Germania. Studiul a fost realizat in perioada februarie-aprilie 2017 si a vizat masinile cu o vechime de maxim trei ani.

Senatorii au datorii la banci de milioane de euro. Cine se afla pe lista celor mai mari datornici

Declaratiile de avere releva ca senatorii romani au datorii de milioane de euro catre banci.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Sase morti in urma celor mai sangeroase incidente dintre israelieni si palestinieni din ultimii ani

Sase persoane au fost ucise vineri, in una dintre cele mai sangeroase ciocniri israeliano-palestiniene din ultimii ani, provocate de noile masuri de securitate ale autoritatilor la cel mai sfant loc din Ierusalim, relateaza Reuters.

Doua dintre cele mai mari site-uri de comert ilegal de pe DarkWeb au fost anihilate dupa o operatiune de proportii la care a contribuit si Bitdefender

O investigatie globala la care au participat autoritati din SUA, Europa, dar si companii de securitate informatica a dus la inchiderea a doua mari platforme de pe DarWeb, locuri unde se vindeau droguri, arme si acte false. Cele doua platforme - AlphaBay si Hansa - au vandut de peste un miliard de dolari. La investigatie a participat si Bitdefender, lucru mentionat si in comunicatul Europol. Dark Web-ul internetul intunecat) contine pagini ascunse motoarelor de cautare traditionale unde sunt comercializate diverse produce ilegale.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Simona Halep se bucura din plin de vacanta pe care si-a luat-o dupa turneul de la Wimbledon si deocamdata sta departe de terenul de tenis.

Zi de DOLIU pentru lumea muzicii: Unul dintre cei mai mari COMPOZITORI romani a murit chiar de ziua sotiei sale! (FOTO si VIDEO)

Compozitorul si muzicianul roman, Dumitru Lupu, s-a stins din viata in dimineata zilei de sambata, in ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta chemati la fata locului. Daniela.

Explicatiile celor mai faimoase nume ale dacilor. Ce inseamna, de fapt, Decebal, Zamolxis, Kogaionon si Sarmizegetusa

Numele cele mai faimoase din istoria geto-dacilor au starnit controverse. Istorici si lingvisti au oferit numeroase explicatii pentru semnificatia unor toponime ca Zamolxis, Decebal ori Gebeleizis.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )