Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doua dintre cele mai mari site-uri de comert ilegal de pe DarkWeb au fost anihilate dupa o operatiune de proportii la care a contribuit si Bitdefender

Hotnews Hotnews,
 Doua dintre cele mai mari site-uri de comert ilegal de pe DarkWeb au fost anihilate dupa o operatiune de proportii la care a contribuit si Bitdefender

O investigatie globala la care au participat autoritati din SUA, Europa, dar si companii de securitate informatica a dus la inchiderea a doua mari platforme de pe DarWeb, locuri unde se vindeau droguri, arme si acte false. Cele doua platforme - AlphaBay si Hansa - au vandut de peste un miliard de dolari. La investigatie a participat si Bitdefender, lucru mentionat si in comunicatul Europol. Dark Web-ul internetul intunecat) contine pagini ascunse motoarelor de cautare traditionale unde sunt comercializate diverse produce ilegale. continuă pe Hotnews

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

Cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate vreodata

Universul ne ofera intotdeauna surprize interesante, iar acum, cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate pana acum. Cercetatorii de la Instituto de Astrofisica de Canarias, din Insulele Canare, au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii pe care le-am observat pana acum. Este de o mie de ori mai stralucitoare decat galaxia [].

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeste o investitie de 120.000 dolari

Planable, un startup creat de trei tineri din Republica Moldova si lansat la Cluj anul trecut, a fost acceptat la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie si primeste o investitie de 120. 000 dolari. La editia din acest an au fost admise 11 startup-uri din Europa, 7 dintre acestea fiind fondate de femei, la fel cum este si Planable. Vezi in articol interviu video cu Xenia Munean, fondatoarea Planable.

BBC, demers fara precedent. Iata care sunt vedetele cu cele mai mari salarii din trust

BBC a publicat pentru prima data, miercuri, salariile celor mai bine platiti jurnalisti si vedete ale sale, dezvaluind astfel diferentele salariale dintre femei si barbati, in cadrul unei initiative.

A murit unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Lucrarile sale vor ramane in istorie pentru totdeauna (FOTO)

Doliu in mediul academic international. Scriitorul si istoricul francez Max Gallo a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Acesta era bolnav de mai multa vreme de maladia Parkinson. Gallo.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre cele mai celebre branduri de bere din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

Emotie si datorie. Pleaca in misiune pentru sase luni intr-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume - GALERIE FOTO

O ceremonia militara de plecare in misiunea NATO Resolute Support a militarilor Batalionului de Infanterie Protectia Fortei BRAVE HEARTS a avut loc, marti, la Focsani, informeaza Ministerul.

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca

Companiile care activeaza in domeniul IT, automotive, constructii sau comert intampina cele mai mari dificultati atunci cand fac recrutari. Lipsa de comunicare intre formatori si industrie sta la baza discrepantelor majore din piata muncii, spun specialistii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )