Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Adevărul Adevărul,
FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Simona Halep se bucura din plin de vacanta pe care si-a luat-o dupa turneul de la Wimbledon si deocamdata sta departe de terenul de tenis. continuă pe Adevărul

FOTO. Simona Halep se bucura de o binemeritata vacanta. in ce tinuta trendy s-a fotografiat tenismena

Simona Halep este in trend. Campioana noastra a iesit in oras ieri cu o pereche de papuci roz cu blana, care par sa fie foarte la moda in aceasta vara. Ea chiar a postat o imagine pe Instagram cu incaltamintea sa.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

Simona Halep, in istorie la Wimbledon. Ultimul ei meci la Londra a batut toate recordurile pe iarba

Meciul din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Johanna Konta, a intrat in istoria turneului.

TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatichefis-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscutibucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la.

Simona Halep a intrat in istoria Wimbledon

Sfertul de finala de la Wimbledon, in care Konta a invins-o pe Halep, a batut toate recordurile de audienta, in Marea Britanie. Sfertul de finala Johanna Konta vs Simona Halep, cu 7,4.

FOTO! Dovada clara? Parintele Cristian Pomohaci ar fi pupat pe gura un domn la unul dintre concertele lui

Parintele Cristian Pomohaci a pupat pe gura un domn la unul dintre concertele sale. Nu se stie insa daca momentul a fost premeditat sau daca totul a fost din greseala. Acest lucru s-a inamplat.

Tragedie fara margini: Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscuti bucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la sinucidere. Sotia sa,.

Ce vrea sa faca Simona Halep, dupa ce termina cu tenisul

Simona Halep a dezvaluit lumii intregi ca are de gand sa mai faca o facultate. Dupa ce isi va incheia cariera in tenis, aceasta are de gand sa se faca.

VIDEO Simona Halep, invinsa in lupta pentru tilul acordat loviturii lunii iulie

Jucatoarea ceha de tenis Lucie Safarova a castigat titlul pentru lovitura lunii iunie in circuitul WTA, in timp ce Simona Halep s-a clasat pe locul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )