Libnet.ro
UNICEF

18:30

Topul celor mai rare flori din lume. Ce planta exotica se deschide doar o data la 3.000 de ani

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai rare flori din lume. Ce planta exotica se deschide doar o data la 3.000 de ani

Dintre cele peste 270. 000 de specii de flori raspandite pe tot mapamondul, doar cateva au fost catalogate cu titulatura de cele mai rare din lume, precum si cu povesti foarte interesante. continuă pe Adevărul

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume

Bucurestiul se afla pe locul cinci in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom.

ANALIZA Traficul infernal din Bucuresti, atestat oficial: Capitala se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume. La orele de varf, soferii stau in trafic cu 90% mai mult timp decat in conditii normale

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom. Cea mai aglomerata zi din 2016 a fost 5 decembrie, iar bucurestenii petrec in medie 57 minute pe zi in plus fata de conditii normale de trafic si 218 ore in plus pe an.

Topul celor mai murdare obiecte din birouri. Printre ele:frigiderul, mouse-ul si tastatura

In birourile din companii exista adevarate surse de infectie si microbi, ascunse chiar in obiectele pe care angajatii le folosesc zi de zi. Cuptorul cu microunde, frigiderul, mouse-ul si tastatura sunt doar cateva dintre obiectele doldora de bacterii.

Lumea intre doi TIRANI: Topul celor mai tineri si celor mai varstnici lideri ai planetei. Kim Jong-un si Robert Mugabe - la extreme

International Business Times a dat marti publicitatii un top al celor mai tineri, dar si celor mai varstnici oameni care conduc lumea la ora actuala. Lumea se sprijina pe o axa aflata intre 34 si 93.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Firma din Romania a celui mai mare asigurator din lume a ajuns la austrieci

Axa Romania, subsidiara locala a celei mai mare firme de asigurari de viata la nivel mondial, francezii cu acelasi nume, va fi achizitionata de Vienna Insurance Group, prin BCR Asigurari de Viata.

Romanul care a facut primul bar din lume cu shoturi si muraturi pentru reabilitarea clientilor

Cum ar fi sa bei alcool aproape fara grija pentru ca inainte sa pleci acasa esti trezit din mahmureala cu muraturi? Este posibil chiar in Centrul Vechi din Bucuresti, la primul bar de shoturi cu statie de reabilitare din lume.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

Particule radioactive suspecte, detectate in mai multe tari din Europa. Una dintre ipotezele speculate este ca Rusia ar fi efectuat un test nuclear secret

Particule radioactive suspecte, care nu se gasesc, in mod natural, in natura, au fost descoperite in nordul Norvegiei, acestea deplalsandu-se, treptat, spre mai multe tari din Europa, precum Polonia, Cehia, Germania, Franta si Spania.

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )