Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi oameni din Constanta si Tulcea au protestat in fata DNA, cerand stoparea neregulilor din justitie (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi oameni din Constanta si Tulcea au protestat in fata DNA, cerand stoparea neregulilor din justitie (VIDEO)

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie. Mai multe persoane din Constanta si Tulcea inarmate cu pancarte au venit la DNA, nemultumite de neregulile care din justitie, informeaza B1. continuă pe B1

ONU cere statelor bogate sa primeasca mai multi refugiati din Siria

Tarile bogate nu au reinstalat decat o foarte mica parte dintre cei aproape cinci milioane de refugiati fugiti din Siria, indica un raport al organizatiei neguvernamentale Oxfam.

O noua metoda de inselaciune face victime. Un escroc a lasat mai multi pensionari fara banii de inmormantare

Un escroc de 60 de ani a lasat mai multi pensionari din Gorj fara banii de inmormantare. Profitand de slabiciunea victimelor, care tocmai pierdusera pe cineva drag, le cerea bani cu.

Cand va fi reabilitat Cazinoul din Constanta

Cazinoul din Constanta va fi gata in 27 de luni de la inceperea lucrarilor. Acestea insa nu au demarat inca, pentru ca procedura de achizitie a lucrarilor a fost contestata de catre o firma, Euromateria, care a contestat si licitatia pentru parcul Arheologic din Constanta. Povestea este, insa, putin mai complicata.

Google si-a retras gluma de 1 aprilie, dupa ce mai multi utilizatori au avut probleme din cauza ei

Google vine cu diverse pacaleli in fiecare an de 1 aprilie, insa in unele cazuri ideile nu sunt deloc reusite. Asa a fost si de data aceasta, cand un buton din Gmail era gandit sa transmita o animatie simpatica catre diversi destinatari, insa compania a retras gluma dupa doar cateva ore. Mai multi useri s-au simtit penibil fiindca au trimis fara sa-si dea seama animatia catre parteneri de afaceri sau catre companii la care voiau sa se angajeze.

Mai multi jurnalisti au disparut dupa ce un site a publicat o scrisoare care solicita demisia presedintelui Xi Jinping

Mai multi jurnalisti chinezi, care lucreaza pentru platforma online Wujie News, sunt de negasit, de saptamana trecuta, dupa ce platforma de stiri a publicat, in 4 martie, o scrisoare anonima prin care era solicitata demisia presedintelui Xi Jinping, scrie paginademedia. ro.

Fostul primar din Constanta Radu Mazare, trimis in judecata intr-un nou dosar

Fostul primar din Constanta Radu Mazare a fost trimis in judecata intr-un nou dosar. Radu Mazare si fratele sau sunt acuzati de coruptie. Stire in curs de.

Peste 10.000 de elevi si studenti din Constanta au primt prezervative, in cadrul unui proiect referitor la consumul de droguri

Peste 10. 000 de elevi si studenti din Constanta, au primit, in cadrul unor evenimente muzicale, 6. 000 de prezervative si 5. 000 de flayere cu informatii despre riscurile si consecintele consumului de droguri.

Peste 10.000 de prezervative, impartite in scolile din Constanta

Peste 10. 000 de elevi si studenti din Constanta, au primit, in cadrul unor evenimente muzicale, 6. 000 de prezervative si 5. 000 de flayere cu informatii despre riscurile si consecintele consumului de droguri.

Romgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat, in perioada 21-28 martie, o apreciere de 1,41%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, in conditiile in care indicii bursieri au ramas pe minus.

POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska, erupe, trimitand un nor de cenusa in aer. Vulcanul Pavlof este situat la 1. 000 km sud-vest de Anchorage, in Peninsula Alaska.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )