Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai vizitate orase in 2016: cine a reusit sa detroneze Londra si pe ce locuri sunt Paris, Roma si New York

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vizitate orase in 2016: cine a reusit sa detroneze Londra si pe ce locuri sunt Paris, Roma si New York

Londra nu mai este cel mai vizitat oras al lumii, asa cum se intampla in 2015, dupa ce Bangkok a intrat in topul preferintelor turistilor. Capitala Thailandei poate sa primeasca pana la sfarsitul anului pana la 30 de milioane de vizitatori. continuă pe Adevărul

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de televiziune: cat castiga vedetele din comedia The Big Bang Theory

Starurile serialului de comedie Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory ocupa primele pozitii in topul celor mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de revista Forbes.

Angajatii Postei Romane au protestat marti in mai multe orase din tara

Angajatii Postei Romane din mai multe orase din tara au protestat, marti dimineata, acuzand conducerile Companiei si Ministerului Comunicatiilor de lipsa de interes fata de problemelor oamenilor, printre solicitarile lor numarandu-se cresterea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, informeaza Mediafax.

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav.

Premiile Ig Nobel 2016: lista celor mai inutile, ridicole si trasnite descoperiri stiintifice

Un biolog care a recreat membre protetice pentru a putea merge ca o capra si celebra companie de automobile Volkswagen se numara printre laureatii premiilor anti-Nobel, numite de fapt Ig Nobel, gala ce recompenseaza cele mai inutile sau ridicole descoperiri stiintifice.

O jumatate de milion de euro, bugetul Institutului care vrea sa aduca cea mai mare universitate din tara in Top 500

Universitatea Babes-Bolyai a lansat, astazi, in premiera in tara Institutul de Studii Avansate in Stiinta si Tehnologie cu scopul de a intra in topul celor mai bune 500 de universitati din lume. Avand un buget de 460. 000 de euro pentru anul universitar 2016-2017, Institutul va acorda burse de cercetare pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii, dar si pentru cercetatori din strainatate.

A cazut prada celor mai PERVERSE maimute: Animalele au facut SEX chiar pe umarul unui barbat in timp ce voia sa faca o poza (VIDEO)

Un barbat a vrut sa faca o poza cu maimuta, dar a iesit ceva de neuitat: o filmare cu el si doua maimute, care s-au urcat pe umarul lui si s-au pus pe treaba. Barbatul incerca sa hraneasca una.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )