Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24. 000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom. RO iti prezinta clasamentul celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj: Steaua, echipa cu cei mai multi suporteri in Romania

Un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic CSCI) arata ca Steaua ramane echipa de fotbal cu cei mai multi suporteri in tara noastra.

Care este bugetul Primariei Capitalei pentru 2016 si unde se vor duce cei mai multi bani

Anul acesta, Primaria Capitalei are alocat un buget de 4,1 miliarde de lei, potrivit proiectul de buget aflat in dezbatere publica. Din aceasta suma, peste un miliard de lei vor fi alocati pentru subventiie RADET si RATB.

Business Report: Romania importa curent: turbinele de la Portile de Fier se strica tot timpul, dupa cheltuieli de un miliard de euro; Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania; Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Companiile romanesti sunt cu gandul la expansiune si cu ochii pe bursa. Firmele din Romania au primit lectii dure despre criza in ultimii ani. De ce ignora Comisia Europeana adevaratele riscuri macroeconomice din Romania?Comisia Europeana a redus estimarile de crestere ale principalelor.

REVISTA PRESEI. 900.000 de hectare de sol din Romania, contaminate cu metale grele

Ziarele de luni scriu despre solurile din Romania, care sunt supuse poluarii, dar si despre mai multi primari PSD din Valcea, care au schimbat tabara, astfel ca, in 2016, vor candida pentru PNL.

Laserul de la Magurele va primi mai multi bani pentru cercetare stiintifica

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat amendarea proiectului de cercetare Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), cunoscut sub numele de Laserul de la Magurele, care urmeaza sa primeasca mai multi bani pentru constructii auxiliare in a doua faza de implementare, precum si achizitionarea unor echipamente suplimentare pentru activitatile de cercetare stiintifica, potrivit unui comunicat de presa.

Care sunt cei mai fericiti oameni

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca.

Studiu: Oamenii cu varste intre 65 si 79 de ani se simt cei mai fericiti

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca situatia poate varia de la generatie la generatie.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

Corina lanseaza Neprevazut, primul clip din Romania despre o iubire interrasiala

Cu doar cateva zile inainte de Valentines Day, Corina lanseaza Neprevazut, primul videoclip din Romania despre o iubire interrasiala. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniaza ca dragostea este universala si ca nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )