Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul romanilor cu cele mai spectaculoase case. Imagini cu domeniile de vis ale milionarilor

Antena3 Antena3,
Topul romanilor cu cele mai spectaculoase case. Imagini cu domeniile de vis ale milionarilor

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti, topul romanilor cu cele mai spectaculoase case. New York, Florida, Hollywood, Londra, Caraibe, Monaco, Paris, Dubai, Elvetia. Cele mai scumpe piete. continuă pe Antena3

Forbes: topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume realizate intr-un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an, potrivit celei mai recente liste intocmite de revista Forbes.

Cum a sfarsit maresalul Antonescu. Parola rostita de Regele Mihai, care a dus la arestarea uneia dintre cele mai controversate figuri ale istoriei

Maresalul Ion Antonescu a fost unul dintre cele mai controversate personaje ale istoriei romanilor. A murit executat prin impuscare pentru crime contra umanitatii, la inchisoarea Jilava. Momentul a fost consemnat in numeroase marturii si memorii.

Cutremur la Digi 24. Una dintre cele mai vechi prezentatoare TV paraseste postul

Una dintre cele mai vechi prezente de la Digi 24 paraseste postul de televiziune. Care este motivul pentru care prezentatoarea pleaca atat din TV cat si din Romania? Una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Digi 24 paraseste trustul Digi 24 sufera acum pierderea uneia dintre cele mai vechi prezente din cadrul trustului. Este .

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

IMAGINEA ZILEI: Simona Halep, cele mai putine erori nefortate intr-o finala feminina de la Wimbledon

Simona Halep a uimit intreaga lume a tenisului, sambata, in ultimul act al Grand Slam-ului londonez. Romanca a castigat trofeul, dupa 6-2, 6-2 vs Serena Williams, si a reusit o performanta greu de egalat: a produs doar trei erori nefortate cele mai putine din istoria finalelor competitiei).

Sotia parasita, cheia uneia dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice. Clujeanul suspectat de crima a fost cautat timp de 6 ani

Una dintre cele mai complexe anchete din istoria politiei din Marea Britanie, in care s-a folosit un numar record de probe ADN, a fost finalizata cu ajutorul sotiei principalului suspect, un tanar care locuieste in Dej. Cristian Sabou 27 de ani) a fost arestat zilele trecute fiind acuzat ca a ucis, in urma cu 6 ani, o artista de 55 de ani din Anglia.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

Viorica Dancila: Am oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la nivel european

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in discursul tinut cu ocazia incheierii presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, ca Romania a oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )