Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi romani cauta in arhivele spitalelor ora exacta la care s-au nascut. Cum se folosesc de aceasta informatie

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani cauta in arhivele spitalelor ora exacta la care s-au nascut. Cum se folosesc de aceasta informatie

Printre multe cereri la care au de raspuns angajatii unui spital din Romania se numara si cele privind ora nasterii unor persoane. La Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare cei care lucreaza la arhivele institutiei medicale raspund zecilor de cereri depuse in acest sens. Motivul pentru care baimarenii au nevoie de aflarea datei nasterii este intocmirea unei astrograme personale. continuă pe Adevărul

VIDEO Italia: Un imigrant a incendiat un autobuz scolar. Mai multi elevi s-au intoxicat cu fum

Un imigrant african a incendiat un autobuz scolar, miercuri, la periferia orasului italian Milano, in semn de protest fata de moartea extracomunitarilor in Marea Mediterana, mai multi elevi fiind intoxicati cu fum, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, relateaza Mediafax.

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de.

Multi romani au aceasta problema! Cum iti dai seama ca ai probleme cu memoria

Este normal sa uitam uneori un numar de telefon sau numele unui actor, de pilda. Acest tip gol de memorie survine mai ales din cauza ritmului trepidant al vietii, surmenajului intelectual si tensiunii date de.

Cum au fost prinsi la furat mai multi romani din Spania

Se pare ca romanii au intotdeuna idei inedite, atunci cand vine vorba de a ne face de ras peste hotare. De data aceasta s-au deghizat in politisti. Asa se face ca doi romani, care fac parte dintr- banda de traficanti de droguri, s-au gandit sa se deghizeze in politisti, in Spania, pentru a face rost [] .

Ce oferte sunt de Paste si 1 Mai in Delta

Romanii isi fac deja planuri pentru vacanta de Paste si de 1 Mai. De la an la an, tot mai multi aleg ca destinatie Delta Dunarii. Anul trecut, gradul de ocupare in vacanta de Paste a fost de 100%. Si in.

Romanii, tot mai pesimisti in privinta directiei in care merge tara

Romanii sunt mai pesimisti in ceea ce priveste directia propriei tari si mai optimisti fata de cea a Europei, releva datele unui sondaj national realizat de INSCOP Research in perioada 5 - 13 martie, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

Investitorii cu nervi tari de pe bursa romaneasca au facut de doua ori mai multi bani in 10 ani decat strainii care au mizat pe burse de top

Romanii care nu s-au speriat de momentele in care actiunile romanesti s-au prabusit de-a lungul ultimilor 10 ani au castigat de aproape doua ori mai mult decat investitorii straini care au mizat pe marile burse internationale, potrivit statisticilor MSCI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )