Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti cei care mananca rosii trebuie sa stie asta! Ce se intampla in corpul tau daca le consumi gatite

Antena3 Antena3,
Toti cei care mananca rosii trebuie sa stie asta! Ce se intampla in corpul tau daca le consumi gatite

Rosiile ar trebui consumate sub o anumita forma pentru a fi mai valoroase pentru organism si sanatatea noastra. Valoarea ei nutritiva creste atunci cand este gatita, spune medicul nutritionist Mihaela Bilic despre rosie. continuă pe Antena3

NASUI: Toti cei care au divulgat date cheie au comis fapte penale si vor suporta consecintele

Toti cei care au divulgat date cheie in cazul Masurii 3, in speta procentul de cofinantare de la limita eligibilitatii, au comis fapte penale si vor suporta consecintele, a scris pe Facebook, ministrul Economiei, Claudiu Nasui.

Schimbare fara precedent pentru toti cei care au cont bancar: cardul tocmai a devenit inutil

Mai bine de cateva decenii cardul a fost nelipsit si a fost principala legatura cu contul bancar. Dar asta se schimba chiar acum, chiar si in Romania. Odata cu directiva europeana PSD2, se.

Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Se anunta o gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Toti romanii trebuie sa stie asta. Se dau bani pentru cei care se vaccineaza anti-coronavirus Se anunta un serviciu gratuit pentru toti romanii care se vaccineaza anti-coronavirus. Este anuntul momentului dupa .

Banca Transilvania face schimbari importante. Toti clientii trebuie sa stie asta chiar acum

Banca Transilvania a facut un anunt important: o serie de schimbari foarte importante pentru clientii sai din toata Romania. Toti clientii bancii trebuie sa stie chiar acum despre aceste.

Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care intra in Romania din aceste state - test Covid negativ si 10 zile carantina, fara test - 14 zile carantina

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Cei care intra in Romania din aceste state fie prezinta certificatul unui test RT-PCR negativ la SARS-CoV-2, facut cu cel mult 72 de ore inainte, si intra in carantina 10 zile, fie efectueaza o carantina de 14 zile daca nu prezinta acest document.

CNSU a actualizat lista tarilor din zona galbena: Ce reguli trebuie sa respecte cei care ajung in Romania din statele cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie carantina in cazul persoanelor care revin in Romania din aceste destinatii.

Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

O mana de companii din tech si din domeniul livrarilor au avut in 2020 cel mai profitabil an de la infiintare. in contextul in care foarte multi si-au pierdut locul de munca, se discuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )