Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toti romanii care intra in Grecia vor fi testati pentru COVID-19: Autoritatile elene au decis sa testeze toate persoanele care intra pe la punctul Kulata-Promachonas (FOTO)

B1 B1,
Toti romanii care intra in Grecia vor fi testati pentru COVID-19: Autoritatile elene au decis sa testeze toate persoanele care intra pe la punctul Kulata-Promachonas (FOTO)

Grecia a luat decizia radicala de a testatoatepersoanelecare intra pe teritoriul sau pe la punctul de trecere Kulata-Promachonas, ca urmare a inregistrarii unor cazuri de COVID-19 in randul. continuă pe B1

Toti turistii care intra in Grecia pe la punctul de frontiera cu Bulgaria vor fi testati pentru COVID-19

Grecia introduce testarea tuturor persoanelor care intra pe teritoriul tarii pe la Kulata-Promachonas, singurul punct de frontiera rutier deschis pentru turistii din Romania, a relatat joi postul de radio national bulgar BNR), citat de novinite. com. Decizia a fost luata dupa ce au fost confirmati cu coronavirus mai multi turisti straini din insula Thassos, una dintre destinatiile preferate de vacanta ale romanilor.

Grecia va testa toti turistii care intra in tara pe la vama Kulata-Promachonas

Grecia introduce testarea tuturor persoanelor care intra pe teritoriul sau pe la punctul de trecere Kulata-Promachonas, ca urmare a inregistrarii unor cazuri de COVID-19 in randul turistilor de pe insula Thassos.

Romanii care intra in Austria fara sa aiba test negativ la COVID-19 si nu se izoleaza 14 zile risca amenzi de pana la 1.450 de euro in ce situatii nu este necesara izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in Austria. in lipsa acestui certificat, ei trebuie sa intre in izolare pentru 14 zile, iar daca nu respecta acesta masura risca amenzi de pana la 1. 450 de euro, potrivit Ministerului roman de Externe. Masura autoizolarii nu se va aplica in cazul tranzitului fara oprire pe teritoriul Austriei spre destinatii din alte state si in cazul transportului de marfuri.

Trecerea prin vama Kulata-Promachonas se transforma in calvar pentru romani. Toti turistii care vor sa ajunga in Grecia vor fi testati pentru COVID-19

Grecia introduce testarea tuturor persoanelor care intra pe teritoriul sau pe la punctul de trecere Kulata-Promachonas, ca urmare a inregistrarii unor cazuri de COVID-19 in randul turistilor de pe insula Thassos nordul Marii Egee), a relatat joi postul de radio national bulgar BNR), citat de novinite. com.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta: cine controleaza, de fapt, cei mai multi bani?

Uneori poate nu alegi tu la ce banca ai cont, a venit direct cu cardul de salariu. Alteori cauti sa vezi cine ofera cel mai bun pachet. Dar te intrebi ce banci din Romania controleaza cei mai.

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent.

Business report: Prima Casa reporneste in doua saptamani. Romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate, amenintati chiar de marile companii. Kovesi, interviu la Euronews. Decizia privind redeschiderea restaurantelor, asteptata miercuri

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce * Cum sunt amenintati romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate chiar de marile companii. Marturiile oamenilor. * imprumuturile Romaniei, de la criza la criza. Deja vu? * Kovesi, interviu la Euronews: Sunt sigura ca vor urma atacuri * Proprietarul City Grill: Speram ca miercuri sa se ia o decizie privind redeschiderea restaurantelor. in cel mai bun caz, deschidem vineri, pe 10 iulie * Ministrul Energiei: Ma astept ca si al doilea mare furnizor din piata gazelor sa anunte scaderi de pret * Numarul companiilor chineze listate in lume a crescut.

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus.

Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Nimic nu este mai important pentru organism decat o dieta echilibrata si potrivita fiecarui individ pentru o functionare cum trebuie. O dieta necorespunzatoare poate cauza malnutritie, boli grave si lipsa de energie.

7 telefoane la super pret: eMAG listeaza modele pe care si le permit toti romanii

Daca esti in cautarea unui telefon nou, ai nimerit bine. Am selectat din oferta eMAG unele dintre cele mai ieftine, dar si bune, telefoane pe care le poti lua. Cu siguranta poti gasi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )