Libnet.ro
UNICEF

15:30

Toyota recheama 105 masini in Romania, pentru posibile probleme la sistemul de directie

Hotnews Hotnews,
 Toyota recheama 105 masini in Romania, pentru posibile probleme la sistemul de directie

Toyota a initiat in tara o campanie de rechemare ce vizeaza 105 masini modelele Yaris si Verso la care pot aparea probleme la sistemul de directie asistata electric, din cauza condensului. Operatia de reparare dureaza in medie doua ore. continuă pe Hotnews

Maserati recheama in service 70 de masini din Romania pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in service, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo din Romania, pentru posibile probleme care pot aparea la tirantii suspensiei spate in cazul in care masinile parcurg drumuri accidentate,.

Maserati recheama in Romania 70 de masini, pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in tara, prin intermediul importatorului AutoItalia, 70 de masini Quattroporte si Gran Turismo, pentru posibile probleme ce pot aparea la tirantii suspensiei spate in caz ca masinile parcurg si drumuri accidentate. Vanzarile Maserati in tara sunt de mic volum, in 2011 si 2012 s-au inmatriuclat doar 16 masini noi si sapte vechi, insa compania isi pune mari sperante in noul Quattroporte deja lansat si in Ghibli, cel mai accesibil model al marcii, masina care ajunge la toamna.

Cele mai ciudate cereri de viza: Un sud-african vrea sa vina in Romania pentru a vana vampiri

Un sud-african a aplicat pentru viza europeana, spunand ca vrea sa vina in Romania pentru a vana vampiri. Cererea acestuia a socat autoritatile. Potrivit site-ului GlobalVisas. com, citeaza un top 10 al celor.

Ponta: Delegatiile FMI si CE vor veni in Romania pentru un nou acord preventiv.

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de guvern de miercuri, ca delegatiile FMI si CE vor veni in Romania pentru a discuta termenii unui nou acord preventiv, imediat dupa vizita directorului Fondului Monetar International, Christine Lagarde, informeaza b1. ro. Premierul a anuntat vineri ca s-a trimis deja scrisoarea catre FMI in vederea incheierii unui nou acord de tip preventiv. Am si trimis scrisoarea. A fost aprobata de toata lumea, de guvernator, de Guvern si de presedinte.

Ei vor pamant: strainii se inghesuie in Romania pentru terenuri agricole de 8 ori mai ieftine

Incepand cu anii 2000, companii cu capital strain au preluat sute si chiar mii de hectare de teren agricol in Romania, cu predilectie in zona de vest si sud-vest, in contextul in care pretul acestor terenuri este de 7-8 ori mai mic decat in restul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )