Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tradare! Doi deputati PSD ar fi semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila - SURSE

Antena3 Antena3,
Tradare! Doi deputati PSD ar fi semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila - SURSE

Un lider PSD sustine ca se face santaj pentru aceste semnaturi pentru motiunea de cenzura. Exista informtaii ca exista cel putin doi parlamentari din partea social-democratilor ca ar fi semnat motiunea de. continuă pe Antena3

Victor Ponta a semnat motiunea de cenzura: Am spus clar ca votam. Dancila a fugit peste ocean

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a semnat motiunea de cenzura initiata de PNL si a precizat ca a depus semnaturile parlamentarilor formatiunii sale inca de saptamana trecuta.

Au inceput jocurile de culise pentru motiunea de cenzura: doi deputati PSD tradeaza. Noua alesi ai Opozitiei trec de partea Guvernului

Doi parlamentari PSD au semnat motiunea de cenzura a PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, noua parlamentari ai Opozitei - de la ALDE, PMP si ProRomania - au trecut de partea premierului Viorica Dancila, desi au semnat motiunea.

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

UPDATE Motiunea de cenzura ar putea fi depusa pe 30 septembrie. Orban: Obiectivul nostru este sa depasim cifra de 233 de semnaturi.. ALDE a anuntat ca a semnat motiunea

Motiunea de cenzura initiata de PNL ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare, pe 30 septembrie, potrivit unor surse politice. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a evitat sa dea un termen, precizand insa ca documentul va fi depus la Parlament cat mai curand posibil si ca obiectivul liberalilor este acela de a strange peste 233 de semnaturi care sa asigure astfel debarcarea Cabinetului Dancila.

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )