Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trafic blocat pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala din cauza unui accident

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala din cauza unui accident

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe Bulevardul Iuliu Maniu spre iesirea din Capitala din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei masini. continuă pe Adevărul

Accident grav in Bucuresti: Bulevardul Iuliu Maniu este BLOCAT spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta.

Circulatie blocata pe bulevardul Iuliu Maniu, spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta reprezentanti ai Brigazii Rutiere a Capitalei, citati de Agerpres. Potrivit acestora, este afectata si circulatia troleibuzelor din zona.

Un celebru CRAI din Capitala a fost arestat, dupa ce si-a sechestrat si batut iubita (VIDEO)

Lumea mondena din Bucuresti este in stare de soc. Unul din cei mai bine cotati crai din Capitala este in arest la domiciliu. Afaceristul iranian Aslan Sadeghi este acuzat ca ar fi batut si sechestrat.

Au inceput lucrarile la sediul unic in care se vor muta in 2019 toti cei 3.000 de angajati ai Groupe Renault din Capitala. Dezvoltatorul Globalworth va investi cateva zeci de milioane de euro

Luni au inceput oficial in cartierul Militari din Capitala lucrarile la noua sediul unic care va gazdui cei 3. 000 de angajati ai Renault care acum lucreaza in cinci locuri din Bucuresti. Sediul cu sapte etaje si 1. 000 de locuri de parcare ar trebui sa fie gata la inceput e 2019 si in cateva saptamani din acel moment se vor muta angajatii, inclusiv cei de la Centrul de Design. Valoarea investitiei nu a fost comunicata, insa Dimitris Raptis, CEO al dezvoltatorului imobiliar GlobalWorth, a confirmat ca este in jurul a 50 milioane euro.

Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala, suspendata sambata si duminica pentru revizie tehnica

Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala va fi suspendata sambata si duminica pentru revizia tehnica anuala, iar pentru preluarea calatorilor de pe acest traseu Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) infiinteaza linia de autobuze 641, care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )