Libnet.ro
UNICEF

15:15

Meciul Gloria Bistrita - Concordia, intrerupt din cauza ploii torentiale. Partida se va relua vineri

B1 B1,
Meciul Gloria Bistrita - Concordia, intrerupt din cauza ploii torentiale. Partida se va relua vineri

Meciul Gloria Bistrita - Concordia Chiajna, intrerupt joi seara in minutul 14, din cauza ploii torentiale, se va relua vineri, informeaza Mediafax. in momentul intreruperii, scorul era egal, 0-0. La o ora si 10. continuă pe B1

Societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei: 18.000 de familii au ramas fara apa calda

Dupa ce societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei care depasesc 35 milioane lei, cele 18. 000 de familii racordate la sistemul centralizat de termoficare au ramas fara.

Traficul feroviar pe ruta Galati-Barlad, intrerupt din cauza furtunii de azi-noapte

Un tren de calatori gol a fost la un pas sa deraieze azi-noapte din cauza terasamentului spalat de apele raului Chineja, care s-a umflat din cauza ploilor torentiale. Reprezentantii CFR lucreaza in acest moment la refacerea terasamentului. Circulatia se va relua, cel mai probabil maine.

Porturile constantene de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, joi seara, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina. Manevrele de incarcare si descarcare ale.

Antena 2, amendata de CNA din cauza limbajului vulgar folosit de Cristian Brancu.

CNA a decis, in sedinta de joi, sa amendeze cu 10. 000 de lei televiziunea Antena 2, din cauza emisiunii Agentul VIP difuzata pe 24 aprilie, in care prezentatorul Cristian Brancu si invitatul Serghei Mizil au folosit un limbaj vulgar, la o ora accesibila minorilor, potrivit Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de joi, emisiunea Agentul VIP difuzata pe 24 aprilie, de la ora 21. 10, la Antena 2. In urma difuzarii acesteia, Consiliul a primit o reclamatie .

Strigator la cer! 100.000 de crestini sunt ucisi in fiecare an din cauza credintei lor

Aproximativ 100. 000 de crestini sunt ucisi in fiecare an, in intreaga lume, din cauza credintei lor, sustine monseniorul Silvano Maria Tomasi, un oficial de rang inalt al Vaticanului, citat de Daily.

Bucuresti: 26 de persoane si-au pierdut viata in 2012 din cauza drogurilor

26 de bucuresteni au fost ucisi in 2012 din cauza drogurilor, cu 11 victime mai multe decat in anul precedent, anunta un raport al Agentiei Nationale Antidrog ANA). Potrivit ANA, numarul deceselor provocate d.

Ponta: Contractul cu Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor, a declarat, astazi, Victor Ponta.

Ponta: Contractul Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un contract foarte bun, au inceput renegocieri.

Ponta: Contractul Bechtel TREBUIE reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un.

Un cont al Ministerului Sanatatii a fost blocat din cauza datoriilor

O firma din Austria a inaintat o cerere de poprire a conturilor ministerului Sanatatii, din cauza unor datorii pe care institutia le are catre companie, dezvaluie sursele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )