Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii. continuă pe Wall-Street Ro

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere.

Trafic restrictionat in Capitala pentru parada de Ziua Nationala. De la ora 9:00 nu se circula pe Bulevardul Kiseleff

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, iercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat Politia Rutiera Bucuresti. Vedeti in articol ce trasee vor fi inchise si pe ce rute ocolitoare puteti circula.

Peste 1.500 de cadre militare dar si ofiteri MApN, MAI, SRI si SPP participa la pregatirile pentru parada militara

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei.

Restrictii de circulatie saptamana viitoare in Bucuresti, pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru.

Peste 1.500 de militari participa la pregatirile pentru parada de 1 Decembrie.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Potrivit unui comunicat al MApN, pregatirile vor incepe de la ora 11. Ministerul Apararii Nationale va participa anul acesta la Parada organizata la 1 Decembrie cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor .

incep pregatirile pentru parada de Ziua Nationala

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza vor participa luni, 26 noiembrie, si miercuri, 28 noiembrie, de la ora 11. 00, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, arata un comunicat de presa.

Restrictii de trafic in Capitala.

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru. Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de .

Parada militara de 1 Decembrie va costa aproximativ 850.000 de lei

Parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va costa aproximativ 850. 000 de lei, sustin surse din Ministerul Apararii Nationale, conform presei.

Parada militara de 1 Decembrie va costa aproximativ 850.000 de lei, sustin surse din MApN

Parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va costa aproximativ 850. 000 de lei, sustin surse din Ministerul Apararii Nationale, citate de Agerpres. Potrivit acestora, peste 450. 000 de lei reprezinta.

Astazi si miercuri, repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie. Vezi harta cu rutele ocolitoare

Circulatia auto va fi restrictionata in Capitala, in zona Arcul de Triumf, luni, 26 noiembrie, miercuri, 28 noiembrie, si sambata, 1 decembrie, pentru desfasurarea antrenamentelor si a paradei militare de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )