Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficanti de petarde prinsi de politisti chiar in ajunul Craciunului. Mii de materiale pirotehnice au fost confiscate

Adevărul Adevărul,
Traficanti de petarde prinsi de politisti chiar in ajunul Craciunului. Mii de materiale pirotehnice au fost confiscate

Dupa ce ieri politistii au prins nu mai putin de sase persoane care vindeau ilegal materiale pirotehnice, astazi, politistii au mai prins alti trei. Si acestia au ramas fara marfa si s-au ales cu dosare penale. continuă pe Adevărul

VIDEO Doi astronauti de pe Statia Spatiala Internationala ies in spatiu, in ajunul Craciunului, pentru reparatii

Doi astronauti de pe Statia Spatiala Internationala ISS) au inceput marti, in ajunul Craciunului, o iesire in spatiu in cadrul careia spera sa finalizeze operatiunea de reparare a unui circuit de racire inceputa sambata, informeaza AFP.

Tragedie in ajunul Craciunului. Un copil de 8 luni a murit intr-un incendiu la marginea lacului Vacaresti

Tragedie in ajunul Craciunului. Un copil de 8 luni a murit intr-un incendiu la marginea lacului Vacaresti din Bucuresti. in zona se afla foarte multe locuinte improvizate ale oamenilor nevoiasi, care.

Cursul leu/euro din Ajunul Craciunului. Cum a evoluat moneda nationala in prima ora a sedintei interbancare

Cursul de schimb a scazut sub 4,47 lei/euro in prima ora a sedintei interbancare din Ajunul Craciunului, ca urmare a unor ordine de vanzare de euro plasate de jucatori locali intr-o piata linistita si cu .

PLOI torentiale si NINSORI puternice, in Ajunul Craciunului

Ploi torentiale si ninsori puternice s-au abatut asupra Europei in Ajunul Craciunului! in Marea Britanie, rafalele de vant au atins 150 de kilometri pe ora, iar ploile au cazut fara incetare. Si Franta a.

Evolutia cursului leu-euro in Ajunul Craciunului.

Cursul de schimb a scazut sub 4,47 lei/euro in prima ora a sedintei interbancare din Ajunul Craciunului, ca urmare a unor ordine de vanzare de euro plasate de jucatori locali intr-o piata linistita si cu volume reduse de tranzactionare, potrivit dealerilor, informeaza Mediafax. Cursul de schimb leu/euro a urcat miercuri peste nivelul de 4,48 unitati pe piata interbancara, pentru prima data de la finele lunii iunie, iar in urmatoarele zile a fluctuat in jurul acestui nivel. La deschiderea .

Doua editii MasterChef Proba celebritatii, in Ajunul Craciunului

In Ajunul Craciunului, telespectatorii vor afla care este cea mai talentata vedeta din bucataria Masterchef. Pro TV difuzeaza luni, 23 decembrie, si marti, 24 decembrie, de la 20. 30, ultimele doua editii ale show-ului MasterChef - Proba celebritatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )