Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul din Bucuresti face victime: Aflat de zeci de minute intr-o coloana de masini, un sofer nu a mai rezistat si a urinat in mijlocul drumului (FOTO)

B1 B1,
Traficul din Bucuresti face victime: Aflat de zeci de minute intr-o coloana de masini, un sofer nu a mai rezistat si a urinat in mijlocul drumului (FOTO)

O imagine in care un sofer a fost surprins urinand langa masina, intr-o mare intersectie din Capitala a devenit virala pe Facebook. Pe Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti se formase, ca. continuă pe B1

De ce sunt strazile din Bucuresti pline de excremente de caine si ce amenzi au dat pana acum primariile

Strazile si parcurile din Bucuresti sunt pline de excremente de caine. Desi Primariile de sector din Capitala au inca din 2010 parghii legale sa ii amendeze pe posesorii de caini care nu strang dupa animale, in majoritatea sectoarelor se dau foarte putine amenzi. De exemplu, in 2015, Primaria sector 3 a aplicat 1. 100 amenzi, Primaria sectorului 1 circa 600 de amenzi, in timp ce Primaria sectorului 4 a aplicat doar 19 amenzi, iar Primaria sectorului 5, doua amenzi. Sectorul 6 nu detine aceste date pentru 2015, insa in primele 6 luni din 2016 a dat doar 27 de amenzi. Asta in conditiile in care, dupa cum recunosc chiar primarii de sector, exista zeci de sesizari ale cetatenilor nemultumiti, care se plang ca in parcurii, copiii se joaca printre fecale de caine, si cer amendarea posesorilor de caini care nu respecta legea.

Studenti din Bucuresti, amenintati cu arma de catre un individ in fata caminului

Un individ a amenintat cu un pistol mai multi studenti in fata unui camin din Bucuresti. Totul s-a petrecut in fata caminului UNATC din cartieurl Vitan din Capitala. Barbatul i-ar fi.

Studenti din Bucuresti, amenintati cu arma de catre un individ in fata caminului (VIDEO)

Un individ a amenintat cu un pistol mai multi studenti in fata unui camin din Bucuresti. Totul s-a petrecut in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Capitala. Barbatul i-ar fi.

Studenti, amenintati cu pistolul in fata unui camin din Bucuresti

Mai multi studenti au depus o plangere la politie dupa ce un individ i-a amenintat cu un pistol chiar in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Bucuresti. Potrivit Digi 24, politia a demarat cercetari in urma acestui incident.

Medic din Bucuresti, disparut fara urma dupa ce a lasat un bilet de adio

Cautari disperate in zona Barajului Paltinu din Prahova. Un medic din Bucuresti a disparut de 24 de ore din casa lui de vacanta de pe malul lacului de acumulare. Fratele acestuia a gasit un bilet de adio.

Ce au discutat in culise Delia si Rihanna, dupa concertul din Bucuresti

Delia Matache si Rihanna s-au cunoscut in culise la finalul show-ului din Bucuresti, iar starul international a felicitat-o pentru prestatia avuta in deschiderea concertului sau, scrie.

Proiect pilot - Politistii de la ordine publica din Bucuresti, Brasov si Constanta vor fi dotati cu tablete

Ministerul Afacerilor Interne va implementa in Bucuresti si in judetele Brasov si Constanta un proiect pilot de dotare cu tablete a echipajelor care actioneaza pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, informeaza un comunicat MAI.

Un barbat a amenintat ca se va arunca de pe un bloc din Bucuresti. Negociatorii l-au convins sa coboare dupa 4 ore

Un barbat ameninta ca vrea sa se arunce de pe un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Motivul protestului este unul necunoscut, iar autoritatile incearca, in aceste momente, sa vorbeasca cu omul,.

Un barbat ameninta ca se va arunca de pe un bloc din Bucuresti

Un barbat ameninta ca vrea sa se arunce de pe un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Motivul protestului este unul necunoscut, iar autoritatile incearca, in aceste momente, sa vorbeasca cu omul,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )