Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat din cauza aglomeratiei

Hotnews Hotnews,
 Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat din cauza aglomeratiei

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat duminica dupa-amiaza din cauza aglomeratiei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Hotnews

Traficul de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei. in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe.

Traficul de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, anunta Infotrafic.

Traficul de pe DN 1, deviat din cauza aglomeratiei de pe Valea Prahovei.

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, anunta Infotrafic. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Masura a fost luata din cauza aglomeratiei, in conditiile in care s-a circulat in coloana in statiunile de pe Valea Prahovei.

Circulatie deviata pe DN1, din cauza aglomeratiei. in statiunile de pe Valea Prahovei s-a circulat in coloana

Traficul rutier a fost deviat pe DN 1, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. in judetul Brasov,.

FOTO Sarbatori cosmopolite pe Valea Prahovei. Peste 60% din locuri sunt deja rezervate

Hotelierii au anuntat ofertele pentru Craciun si Revelion 2014, peste 60% din locuri fiind deja ocupate. Surprizele sunt de la un pahar cu tuica fiarta, la ritualul taierii porcului, pana la sosirea Mosului intr-o masina decapotabila. Preturile, insa, in Austria si in Bulgaria sunt sub cele din Poiana Brasov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )