Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tragedia avionului aterizat fortat: Adrian Iovan si o studenta au murit. Copilotul avionului, in stare critica [UPDATE]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tragedia avionului aterizat fortat: Adrian Iovan si o studenta au murit. Copilotul avionului, in stare critica [UPDATE]

Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic de astazi, au declarat surse din MAI, citate de Mediafax. Toate cele sapte persoane din avionul care a aterizat fortat au fost gasite de un padurar. continuă pe Wall-Street Ro

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

Pilotul Adrian Iovan a MURIT intre fiarele contorsionate ale avionului. Supravietuitor: Le-am spus sa intre pe Google Earth sa ne gaseasca!

Presedintele Romatsa, Aleodor Francu, a declarat, marti, ca pilotul Adrian Iovan nu a avut nicio teama privind conditiile meteorologice atunci cand a decolat de pe Aeroportul Baneasa, Francu spunand ca la.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Cum a reactionat Romanita dupa moartea lui Adrian Iovan

Romanita Iovan a facut o prima declaratie dupa moartea fostului ei sot, Adrian Iovan, spunand ca se roaga pentru sufletul acestuia, dar si pentru al tinerei de 23 de ani care si-a pierdut viata in acelasi tragic accident. Mai mult, se roaga ca fiul ei si al regretatului pilot sa treaca peste aceste momente grele.

IMAGINI CUTREMURATOARE cu epava avionului care a aterizat fortat in munti

Primele imagini de la locul accidentului de avion din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta, iar alte cinci persoane au fost ranite, au fost realizate de o echipa .

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 08:54 Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, in aceasta dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj.

UPDATE Pilotul Adrian Iovan a murit in urma accidentului de avion din judetul Cluj - adjunct Salvamont Bihor

Una dintre victimele accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, din Muntii Apuseni, a murit, a declarat, in cursul serii, purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu, fara a preciza numele acesteia. Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic, au declarat, pentru Mediafax, surse din MAI.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in zona Beius.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 16:39 Elicopterele MapN nu au putut decola din cauza vremii Ministerul Apararii Nationale MApN) a dispus pregatirea elicopterelor IAR 330 M de la Campia Turzii si Gearmata, echipate pentru evacuarea medicala Medevac) a ranitilor, dar, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aparatele nu au putut decola, potrivit unui comunicat de presa trimis astazi redactiei.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 18:00 Avionul prabusit era asigurat la Omniasig Avionul prabusit ieri era asigurat la Omniasig printr-o polita de raspundere civila fata de terti si o polita de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor, potrivit unui comunicat de presa al companiei de asigurari, trimis astazi redactiei.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )