Libnet.ro
UNICEF

13:15

TRAGEDIA care a socat intreaga Romanie: Doi parinti S-AU SINUCIS in ziua in care le-a MURIT copilasul! Scrisoarea de ADIO e absolut RAVASITOARE... (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIA care a socat intreaga Romanie: Doi parinti S-AU SINUCIS in ziua in care le-a MURIT copilasul! Scrisoarea de ADIO e absolut RAVASITOARE... (FOTO)

Constanta a fost scena unei adevarate tragedii, in urma cu 10 ani. GALERIE FOTO) Doi parinti s-au. continuă pe B1

Ce au scris in biletul de adio cei doi parinti care s-au sinucis in aceeasi zi in care le-a murit copilul. Tulburator

Doi parinti care s-au sinucis in aceeasi zi in care copilul lor a murit din cauza cancerului au lasat o scrisoare de adio sfasietoare. Acestia au dat de inteles ca planuisera de mai demult sa se sinucida in cazul in care fiul lor pierdea lupta cu viata. Doi parinti s-au sinucis in aceeasi zi in .

Tragedie fara margini in Constanta. Doi parinti s-au sinucis impreuna, in aceeasi zi in care copilul lor a murit rapus de o boala grava

Doi parinti au decis sa isi puna capat zilelor in aceeasi zi, dupa ce copilulo lor de zece ani a murit. Totul a inceput atunci cand copilul avea aproape trei ani. Parintii lui au aflat ca sufera.

TRAGEDIA care s-a abatut asupra lui Stefan Banica Jr.: in loc de aniversare a fost iNMORMANTARE!

Stefan Banica Jr. a avut cea mai cea mai urata aniversare din viata sa. Actorula a implinit, vineri, 52 de ani, dar in loc de petrecere a fost la inmormantarea celei care l-a indrumat in viata,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )