Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tragedia din Caracal. Presedintele CSM intervine in cazul crimei care a ingrozit Romania

Antena3 Antena3,
Tragedia din Caracal. Presedintele CSM intervine in cazul crimei care a ingrozit Romania

Biroul de informare publica si relatii cu mass-media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat sa aduca la cunostinta publica urmatoarele: Fata de informatiile semnalate de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Tocmai PSD, condus astazi de ea, a actionat in favoarea infractorilor, in mod sistematic, schimband legislatia

Liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila ca da dovada de un cinism incredibil fata de tragedia din Caracal, afirmand ca premierul afiseaza o falsa empatie publica, intrucat nu s-a delimitat in niciun moment clar, fara tagada, de toata politica dusa de PSD pentru protejarea infractorilor. Nu poti sa vii in fata romanilor dupa o astfel de tragedie, ca sef al Guvernului si liderul majoritatii parlamentare, sa sustii ca este nevoie de un referendum pentru inasprirea pedepselor, cand tocmai tu ai favorizat fenomenul infractional si ai timorat magistratii, spune Orban.

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au.

Tragedia din Caracal a ajuns si in presa internationala. Cum e descrisa in afara crima care a ingrozit Romania

Cazul tragic din Caracal a ajuns sa fie cunoscut si in presa internationala. Reuters: Seful Politiei Romane, demis in urma unei interventii tardive; o fata de 15 ani a murit. Agentia de presa.

Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat si revoltat de tragedia petrecuta la Caracal. Seful statului va cere o ancheta in sedinta de marti a CSAT, anunta Administratia Prezidentiala.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: Probele se acumuleaza si fiecare e din ce in ce mai ingrijoratoare

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 cazul celor trei fetedisparute in Caracal. Coincidenta sau nu, toate victimele purtau numele de Mihaela. E preferabil sa ramanem in zona.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Tragedia din Caracal. STS: Echipamentele si serviciile au functionat in privintamodului de tratare a apelurilor 112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis ca, in urma verificarilor interne, s-a constatat faptul ca nu au existat defectiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor in privintamodului de tr.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor au esuat in a implementa o solutie gratuita de imbunatatire a localizarii apelurilor 112 care se putea dovedi salvatoare in acest caz

Autoritatile romane s-au dovedit inca odata neputincioase in a interveni si a salva vieti. Dupa tragedia din Apuseni, elicopterul prabusit in lacul Siutghiol, acum o fata de 15 ani care a sunat la 112 si a .

Reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei, chemati luni la audieri dupa tragedia din Caracal

Comisia de Aparare din Camera Deputatilor ii cheama luni la audieri pe reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )