Libnet.ro
UNICEF

06:45

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor au esuat in a implementa o solutie gratuita de imbunatatire a localizarii apelurilor 112 care se putea dovedi salvatoare in acest caz

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor au esuat in a implementa o solutie gratuita de imbunatatire a localizarii apelurilor 112 care se putea dovedi salvatoare in acest caz

Autoritatile romane s-au dovedit inca odata neputincioase in a interveni si a salva vieti. Dupa tragedia din Apuseni, elicopterul prabusit in lacul Siutghiol, acum o fata de 15 ani care a sunat la 112 si a . continuă pe B1

Crima din Caracal: Sefii STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor, acuzati de seful Comisiei IT din Parlament pentru slaba performanta a 112

Crima abominabila din Caracal readuce in atentie incompetenta autoritatilor in localiizarea apelurilor la 112. Deputatul USR Catalin Drula, presedintele Comisiei IT din Parlament, ii considera responsabili pentru neimplementarea unei solutii tehnice performante de localizare a apelurilor la 112 pe sefii STS, ANCOM si Ministerului Comunicatiilor.

Oficialii STS, ANCOM si ai Ministerului Comunicatiilor, acuzati ca ar fi responsabili pentru neimplementarea unor solutii gratuite de imbunatatire a localizarii apelurilor 112

Presedintele Comisiei IT din Parlament, Catalin Drula USR), sustine ca multe tari europene au implementat de mult timp solutii gratuite de localizare a apelurilor la 112. Aceste solutii, care functioneaza pe smartphone-uri cu Android si iOS fara sa-ti instalezi nicio aplicatie, trimit automat locatia de pe telefon la apelurile de urgenta. E vorba de un nenorocit de SMS de 100 de octeti si de asocierea lui cu apelul de urgenta. Dar nu, ei stau in blocaje de licitatii si contestatii de ani de zile pentru modernizarea 112, sustine Drula. UPDATE sambata, 09:40) Presedintele Comisiei IT din Parlament a transmis sambata catre HotNews. ro solicitarile oficiale facute catre STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor in care cere explicatii pentru neimplementarea unor solutii gratuite de localizare a apelurilor la 112.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS sustine ca a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii (VIDEO)

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii in cazul fetei ucise la Caracal, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, purtatorul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministrul Les: Am propus ca STS sa treaca in subordinea MApN. Dispunem si de infrastructura, si de resursa umana specializata pentru 112

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, propune ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa treaca in subordinea MApN, fiind unica solutie pentru reformarea acestei structuri, si a explicat ca.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS contrazice Politia Romana: Nu noi identificam locul telefonului! (VIDEO)

Primele explicatii ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la cele trei apeluri la 112 facute de adolescenta care a disparut miercuri, in judetul Olt. STS spune ca politia a avut informatie de.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS a publicat hartile triangulatiilor celor trei apeluri facute de adolescenta Alexandra Macesanu. Ce aratau ele (FOTO)

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a publicat noi informatii cu privire la modalitatea in care s-a facut localizarea apelurilor adolescentei Alexandra Macesanu. in cazul de fata a fost.

Crima din Caracal. STS nu a rezolvat problemele 112 nici dupa avionul prabusit in Apuseni. Sistemul, reparat de Teamnet

Crima abominabila din Caracal readuce in atentie incompetenta sau lipsa de capacitate a STS de a-si gestiona problemele, in ciuda bugetului urias alocat de stat. La 12 ani dupa deschiderea procedurii de infringement impotriva Romaniei, pentru ca nu era in stare sa localizeze cu exactitate apelurile la 112, si alti 5 ani de la scandalul prabusirii avionului pilotat de Adrian Iovan, lucrurile nu s-au schimbat.

Tragedia din Caracal. STS: Echipamentele si serviciile au functionat in privintamodului de tratare a apelurilor 112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis ca, in urma verificarilor interne, s-a constatat faptul ca nu au existat defectiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor in privintamodului de tr.

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect, fara nicio abatere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a organizat o declaratie de presa pentru lamurirea aspectelor vehiculate in spatiul public cu referire la implicarea institutiei in gestionarea apelurilor de urgenta receptionate in contexul tragediei din Caracal.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )