Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tragedia din Colectiv O echipa de specialisti din Petrosani a sosit in Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului

Hotnews Hotnews,
 Tragedia din Colectiv O echipa de specialisti din Petrosani a sosit in Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului

O echipa de specialisti de la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INCD-INSEMEX) Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele izbucnirii incendiului de la Club Colectiv, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Marii Britanii, consternat de tragedia din Bucuresti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, se declara consternat de tragedia din Clubul Colectiv in care si-au pierdut viata 27 de persoane si alte 162 au fost ranite si transmite compasiunea sa familiilor afectate.

Incendiul din Colectiv. Mircea Cartarescu avertizeaza: Bucurestiul e o cursa de soareci

Scriitorul Mircea Cartarescu a avertizat, pe Facebook, ca fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd in tragedia din clubul Colectiv ar fi putut fi copilul lui, iar Bucurestiul este o cursa de soareci si vor fi zeci de mii de victime la urmatorul cutremur major.

Tragedia din Colectiv La Spitalul de Arsi sunt zece persoane in stare critica, decesul ii pandeste la fiecare pas / Situatia unora agravata de arsurile de cai aeriene /Firme private au oferit aparatura

Un reprezentant al Spitalului de Arsi a declarat sambata ca zece persoane sunt in stare critica, cu 'prognostic foarte sumbru: decesul ii pandeste la fiecare pas. Medicul a explicat ca acestia au arsuri de extremitate cefalica si de cai aeriene ceea ce le complica foarte mult situatia, prognoza in cazul lor fiind impredictibila.

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

FOTO/VIDEO Tragedia din clubul Colectiv: ce s-a intamplat in prima zi la locul dezastrului

Mii de oameni au venit in cursul zilei de sambata la locul tragediei din Club Colectiv pentru a aduce un omagiu celor 27 de persoane care si-au pierdut viata noaptea trecuta. Parintii unui tanar de 15 ani care a incetat din viata in incendiu si-au plans copilul mort zeci de minute alaturi de colegii si prietenii acestuia. Timp de ore bune, politistii criminalisti, specialistii de la interventii pirotehnice si INSEMEX Petrosani au investigat cauzele dezastrului. Presedintele Klaus Iohannis si procurorul general Tiberiu Nitu au venit si ei la locul tragediei.

Tragedia din clubul Colectiv: Specialistii care fac investigatii la fata locului au descoperit doua extinctoare care nu au fost folosite pentru stingerea incendiului

Directorul INSEMEX Petrosani, George Gaman, a facut precizari, contactat de Mediafax, in privinta extinctoarelor gasite in interiorul clubului Colectiv, spunand ca alte doua extinctoare au fost descoperite, in afara celui folosit despre care a vorbit in declaratia initiala.

Premonitia sinistra a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu cateva zile inainte de tragedia din Colectiv: Nu tinem neaparat sa murim aici

Nenorocirea de la clubul Colectiv din Bucuresti a facut scrum planurile de viitor ale trupei de rock Goodbye to Gravity. in urma cu cateva zile, pe pagina de Facebook, membrii formatiei anuntau cu drag un turneu in tara, in mai multe orase pentru promovarea celui de-al doilea album.

PNL a anulat marsul de protest care urma sa aiba loc in Capitala, dupa tragedia din Clubul Colectiv. Sedinta BPN al PSD, de asemenea anulata

PNL a anuntat, sambata, anularea marsului de protest programat sa se desfasoare de la ora 11. 00 in Capitala, liberalii exprimand adancul regret pentru tragedia care a avut loc vineri seara si transmitand condoleante familiilor indoliate. Totodata, sedinta BPN al PSD programata pentru astazi a fost anulata, conducerea formatiunii luand aceasta decizie in semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte in Bucuresti. potrivit Mediafax.

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: in cat timp a ajuns prima ambulanta la fata locului

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, sambata, la Palatul Victoria, modul in care au decurs primele masuri luate in cazul incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucuresti, care s-a soldat cu moartea a 27 de oameni si ranirea altor aproape 200, potrivit Mediafax.

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia din Bucuresti

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 27 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )