Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tragedie in Cluj! O fetita de doar sase ani a murit, dupa ce a fost lovita de o masina

Antena3 Antena3,
Tragedie in Cluj! O fetita de doar sase ani a murit, dupa ce a fost lovita de o masina

Accident tragic in judetul Cluj! O fetita de sase ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovita de masina in apropierea localitatii Craiesti. continuă pe Antena3

Accident tragic in Cluj. O fetita de sase ani a fost lovita mortal de un autoturism. Micuta nu a mai avut nicio sansa

Tragedie pe o sosea din Cluj, dupa ce o fetita care a pasit pe partea carosabila a fost lovita mortal de o soferita, in varsta de 32 de ani. Accidentul a avut loc in cursul serii de duminica Care a fost rezultatul testului cu aparatul etilotest Accidentul a avut loc pe DJ 107L, in afara .

Un politician de doar 43 ani a murit la cateva ore de la externare. A fost tratat de COVID-19 si avea doua teste negative

Fostul director al Serviciului Judetean de Paza Olt, Dragos Turcitu, a decedat sambata, 1 august, la cateva ore de la externare, dupa ce a fost tratat de COVID-19.

Tragedie pe autostrada. Patru copii au murit carbonizati dupa ce masina in care se aflau a luat foc. Soferul vinovat se aplecase dupa cablu de la telefon

Tragedie imensa pentru patru copilasi care calatoreau pe un drum din Franta. Micutii au ars de vii dupa ce soferul unui TIR care circula pe sensul opus a intrat in autoturismul in care acestia se aflau. Cum s-a produs tragedia Nefericitul accident a avut loc pe seama neatentiei soferului de TIR care s-ar fi intors .

Declin economic istoric in Spania, care anuleaza cresterea din ultimii sase ani

Spania a raportat un declin istoric al economiei in trimestrul doi din 2020, reculul de 18,5% anuland toata redresarea de dupa criza financiara din 2008, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INE), pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Drama unei actrite iubite de romani. Tatal a parasit-o din senin cand avea doar 10 ani

Jennifer Joanna Aniston, una dintre actritele cele mai iubite de romani, se bucura de o cariera de succes, cucerind faima internationala cu rolul lui Rachel Green in sitcom-ul Friends. Viata, insa, nu i-a fost la fel ca pe platourile de filmare. Drama actritei: tatal a parasit-o cand avea 10 ani Aniston s-a nascut in Sherman .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )