Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tragedie in familia unui cunoscut fotbalist roman. Fiul lui a fost gasit mort in scara blocului

Adevărul Adevărul,
Tragedie in familia unui cunoscut fotbalist roman. Fiul lui a fost gasit mort in scara blocului

Tragedie in familia unui fotbalist care a jucat ani de zile in Liga I. Fiul sau, un adolescent in varsta de 16 ani, a fost gasit mort in scara blocului. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de catre tatal sau. continuă pe Adevărul

Fiul unui cunoscut fotbalist din Liga 1 s-a sinucis la doar 16 ani

Tragedie in familia unui cunoscut fotbalist din Liga I. Fiul lui Florin Pancovici, 40 de ani, fost mijlocas de banda in Divizia A la Petrolul sau Ceahlaul. Fiul sau, Sebastian, 16 ani, a fost gasit decedat ?.

Situatie dramatica in familia unui fotbalist! Fiul sau a fost gasit fara suflare in scara blocului

Momente de cosmar pentru un fotbalist care a jucat ani de zile in Liga I. Fiul lui de 16 ani a fost gasit mort in scara blocului. Este vorba despre fotbalistul Florin Pancovici, cunoscut pentru perioada in care a ju.

Barbat dat in urmarire si in consemn la frontiera, dupa ce si-a impins tatal de la etajul al treilea al unui bloc din Roman

Un barbat din municipiul Roman a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera dupa ce si-a impins tatal in varsta de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea, apoi a fugit, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )