Libnet.ro
UNICEF

06:45

TRAGEDIE intr-o parcare din oras! O fetita de trei luni a murit dupa ce mama sa a scapat-o din brate in timpul unei batai (VIDEO)

B1 B1,
TRAGEDIE intr-o parcare din oras! O fetita de trei luni a murit dupa ce mama sa a scapat-o din brate in timpul unei batai (VIDEO)

Tragedie in parcarea unui salon de infrumusetare. O femeie si-a scapat din brate bebelusul de 3 luni, dupa ce s-a luat la bataie cu o alta clienta. continuă pe B1

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, din nou fata-n fata. Reactia Ruxandrei, cand si-a revazut tatal dupa trei luni

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol sunt, oficial, divotati! Cei doi actori au avut ultima intalnire, marti 23 iulie), la notar, pentru a finaliza procedura de despartire. Cu acest prilej, Ruxandra, fiica in varsta de 11 ani a celor doi, si-a revazut tatal dupa trei luni. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, despartire dupa 12 ani de .

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

ROBOR la trei luni urca din nou. La cat a ajuns

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat miercuri la 3,11% pe an, de la3,10%in ziua.

India are sate in care, de trei luni, nu s-a nascut nicio fata. Ce suspecteaza autoritatile

Autoritatile indiene suspecteaza ca unii parinti practica avortul selectiv dupa ce in 132 de sate nu s-a nascut, timp de trei luni, nicio fata.

JURNALIST DECAPITAT in plina strada! Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere din oras (VIDEO)

Un jurnalist ucrainean a fost ucis, duminica, in apropiere de Kiev, in timpul unei lupte. Jurnalistul Iuriy Bulat a fost atacat de trei barbati in orasul Slavutych. Unul dintre atacatori i-a sectionat aorta.

Indicele ROBOR la trei luni a crescut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,11%, fata de 3,10%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dob.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,10%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,10%, fata de 3,11%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )