Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tragedie in Muntii Rodnei. Un turist a murit dupa ce salvamontistii din Borsa nu au reusit sa ajunga la el, la timp

Antena3 Antena3,
Tragedie in Muntii Rodnei. Un turist a murit dupa ce salvamontistii din Borsa nu au reusit sa ajunga la el, la timp

Tragedie in Muntii Rodnei. Un turist a murit dupa ce salvamontistii din Borsa nu au reusit sa ajunga la el, la timp. Nici nu ar fi avut cum, pentru ca de cateva zile, salvatorii se deplaseaza cu o caruta. continuă pe Antena3

FOTO Un turist a murit in Muntii Rodnei, asteptand sa fie salvat. Salvamontistii au intarziat din cauza ca masina cea buna de interventie este pusa sub sechestru

Un turist de 68 de ani a decedat vineri, 19 iulie, in Muntii Rodnei. Salvamontistii din Borsa, dar si echipele de prim-ajutor n-au putut ajunge in timp util la barbat deoarece una dintre masinile pe care le folosesc la interventii a fost pusa sub sechestru de un executor judecatoresc.

Un turist a murit in Muntii Rodnei. Salvamontistii nu au putut interveni pentru ca au masinile puse sub sechestru

Un turist de 68 de ani a murit in Muntii Rodnei, la aproape 2. 000 de metri altitudine. Salvamontistii din Borsa nu l-au putut ajuta deoarece masinile de interventie montana au fost puse sub sechestru de un.

TRAGEDIE la FESTIVALUL DE MUZICA ELECTRONICA! A MURIT dupa ce A CAZUT DE LA iNALTIME! Ce s-a intamplat...

Momente tragice la un festival in Germania! Un barbat de 31 de ani a murit dupa ce a cazut dintr-o roata, la un festival de muzica electronica.

Vanatorul de roci lunare al NASA cauta bucata de Luna disparuta in Romania dupa Revolutia din 1989

Un fost agent special al NASA, supranumit Vanatorul de roci lunare, a venit in Romania pentru a cauta bucata de Luna disparuta in tara noastra dupa Revolutie, roca selenara adusa pe Pamant de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )