Libnet.ro
UNICEF

21:15

TRAGEDIE! A murit in urma unui pariu. Ce a trebuit sa manance...

B1 B1,
TRAGEDIE! A murit in urma unui pariu. Ce a trebuit sa manance...

Un barbat din India, in varsta de 42 de ani, s-a stins din viata dupa ce a incercat sa manance 50 de oua pentru a castiga un pariu pus cu un prieten. Pentru a iesi invingator, acesta trebuia sa mai c. continuă pe B1

Stefan Banica, drama necunoscuta de fani. Fratele artistului a murit in urma unui grav accident rutier. Imagine rara cu cei 2

Stefan Banica, actor, compozitor, regizor, producator si moderator TV. A sustinut mii de concerte, stabilind recorduri in Romania prin spectacolele sale de Craciun, fiind un artist complex, drept pentru care este si indragit de public. Se numara printre cei mai mari interpreti pe care ii are Romania si a parut ca duce o viata frumoasa, .

Neamt: Un barbat a fost intoxicat cu fum in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament

Un barbat a fost intoxicat cu fum in urma unui incendiu izbucnit, luni, intr-un apartament din Piatr.

The Daily Telegraph isi cere scuze in urma unui articol semnat de Boris Johnson

Cotidianul conservator britanic The Daily Telegraph a cerut scuze - in urma publicarii unui articol semnat de premierul Boris Johnson - si a fost obligat sa clarifice lucrurile, insa fara sa mentioneze numele semnatarului, potrivit cotidianului de stanga The Guardian.

O femeie si doi copii, raniti in urma unui accident in Mehedinti

O femeie si cei doi copii aflati in autoturismul pe care il conducea au fost victimele unui grav accident de circulatie care a avut loc sambata, 2 noiembrie, pe DN 56 A, in afara localitatii Simian.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )