Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE pentru Gabriela Cristea si ! DUMNEZEULE MARE, ce le-a putut FACE bona bietelor fetite intrece orice imaginiatie... E SFASIETOR! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE pentru Gabriela Cristea si ! DUMNEZEULE MARE, ce le-a putut FACE bona bietelor fetite intrece orice imaginiatie... E SFASIETOR! (GALERIE FOTO)

Gabriela Cristea si cauta in continuare o bona. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebra prezentatoare se va intoarce luni, 21 octombrie, pe micile ecrane, la emisiunea Like a star de la Antena Stars, iar. continuă pe B1

Gabriela Cristea si Dan Capatos, rivali. Ce se intampla, dupa ce sotia lui incepe emisiunea la Antena Stars

Gabriela Cristea si Dan Capatos vor fi rivali incepand de luni, 21 octombrie. Cel putin in ceea ce priveste audientele. Sotia lui va prezenta emisiunea Like a Star, la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul Gabrielei se va intercala cu cel al lui Capatos, de la Antena 1. Gabriela Cristea si Dan Capatos, .

Surpriza de proportii. Cine sunt concurentii de la Like a Star. Gabriela Cristea a dat lovitura

Fanii Gabrielei Cristea sunt in extaz, pentru ca vedeta revine pe micile ecrane. Dupa o pauza meritata, sotia lui aduce in prim-plan o noua emisiune cu un concept mai putin cunoscut. Show-ul Like a Star are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de urmaritori pe conturile personale de Instagram. Cine sunt .

CUTREMUR MONDEN! Gabriela Cristea a pierdut LUPTA: TOTUL s-a intamplat dupa NASTERE

Celebra prezentatoare Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele in plus dupa cea de-a doua nastere. Acesta este motivul pentru care, vedeta a inceput un amplu program de slabire accelerata, asa cum.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )