Libnet.ro
UNICEF

00:07

si Dan Capatos, rivali. Ce se intampla, dupa ce sotia lui incepe emisiunea la Antena Stars

Playtech Playtech,
 si Dan Capatos, rivali. Ce se intampla, dupa ce sotia lui incepe emisiunea la Antena Stars

Si Dan Capatos vor fi rivali incepand de luni, 21 octombrie. Cel putin in ceea ce priveste audientele. Sotia lui va prezenta emisiunea Like a Star, la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul Gabrielei se va intercala cu cel al lui Capatos, de la Antena 1. si Dan Capatos, . continuă pe Playtech

Surpriza de proportii. Cine sunt concurentii de la Like a Star. a dat lovitura

Fanii sunt in extaz, pentru ca vedeta revine pe micile ecrane. Dupa o pauza meritata, sotia lui aduce in prim-plan o noua emisiune cu un concept mai putin cunoscut. Show-ul Like a Star are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de urmaritori pe conturile personale de Instagram. Cine sunt .

a lansat un apel pe Facebook. Vedeta TV cere ajutor pentru copiii ei. Ce a patit

Revine la TV pe 21 octombrie. Fosta prezentatoare de la Kanal D a schimbat postul de televizune si va putea fi urmarita pe Antena Stars, in cadrul emisiunii Like a Stars. Vedeta are nevoie insa de o bona cu care sa isi lase copiii cat timp se afla pe platourile de filmare si .

BOMBA in showbiz! , anunt DISPERAT! Ghinion, chiar inainte de a incepe EMISIUNEA

Si-a luat prin surprindere fanii cu un anunt socant, publicat pe retelele de socializare, chiar inainte de a relua emisiunea pe care o modera Te iubesc de nu te vezi.

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )