Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tragedie in Suceava: O femeie si copilul sau de trei ani si jumatate au murit intr-un incendiu

Antena3 Antena3,
Tragedie in Suceava: O femeie si copilul sau de trei ani si jumatate au murit intr-un incendiu

O femeie in varsta de 38 de ani, din comuna suceveana Ciprian Porumbescu, si copilul sau in varsta de trei ani si jumatate, au murit, miercuri seara, intr-un incendiu care le-a cuprins locuinta, transmite. continuă pe Antena3

Deputatul UDMR Marko Attila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar privind restituirea unor.

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar privind restituirea unor .

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul restituirii unor imobile

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul de abuz in serviciu, privind restituirea unor imobile, dupa ce initial fusese condamnat la aceeasi pedeapsa, dar cu executare, transmite Mediafax.

Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat, luni, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de conflict de interese,.

Caz INCREDIBIL la Arad. O femeie de 61 de ani a MURIT si alti 40 de oameni au ajuns la spital cu trichineloza

Caz incredibil intr-o localitatea din judetul Arad. O femeie de 61 de ani a murit si alte 40 de persoane au ajuns la spital cu trichineloza. 24 de oameni, printre care si un copil de 2 ani, sunt si acum internati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )