Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Actiunea lui Vladimir Putin in Ucraina frizeaza irationalul

B1 B1,
Traian Basescu: Actiunea lui Vladimir Putin in Ucraina frizeaza irationalul

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca actiunile presedintelui rus Vladimir Putin privind Ucraina frizeaza irationalul. Statele membre NATO se angajeaza sa nu instalez. continuă pe B1

Basescu: Actiunea lui Vladimir Putin in Ucraina frizeaza irationalul. Romania nu este amenintata

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca actiunile presedintelui rus Vladimir Putin privind Ucraina frizeaza irationalul. Statele membre NATO se angajeaza sa nu instalez.

Basescu: Actiunea Rusei in Ucraina a ajuns la limite care frizeaza irationalul

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca actiunea Federatiei Ruse in Ucraina a ajuns la limite care frizeaza irationalul, motiv pentru care Romania va cere la summitul NATO consolidarea.

Traian Basescu: Romania solicita consolidarea flancului estic al Aliantei, nu doar nord-estic. Dorim sa participam in calitate de stat coordonator la proiectul NATO de sprijin pentru Ucraina in domeniul apararii cibernetice

Romania doreste, la summitul NATO care se desfasoara joi si vineri in Tara Galilor, o clara definire a relatiilor viitoare dintre Alianta si Rusia, in conditiile in care actiunile presedintelui Vladimir Putin au ajuns la limite care frizeaza irationalul. Seful statului a precizat ca Romania isi propune sa obtina o consolidare a intregului flanc estic al Aliantei, nu doar a celui nord-estic, ceea ce presupune introducerea Romaniei in sistemele permanente de alerta si de reactie.

Criza din Ucraina: Vladimir Putin spera la un acord final intre Kiev si separatisti vineri si propune sapte pasi pentru pace/ Premierul Ucrainei: Adevaratul plan al lui Putin este sa distruga Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin si cel ucrainean Petro Poroshenko au ajuns la un acord privind un armistitiu permanent cu rebelii din estul tarii, anunta miercuri presedintia ucraineana, in urma unei conversatii telefonice intre cei doi lideri, scriu agentiile internationale de stiri. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Kremlinului a declarat ca Putin nu a ajuns la un acord privind un armistitiu, intrucat Rusia nu este parte a conflictului, ci asupra unor pasi pentru obtinerea pacii. Premierul ucrainean Arseni Iatseniuk spune insa ca planul de pace al lui Vladimir Putin este menit sa pacaleasca Occidentul si sa evite noi sanctiuni, potrivit Reuters. UPDATE ora 01. 00 Proiectul de dezvoltare a unor unitati de reactie in cadrul NATO ca raspuns la criza ucraineana ar urma sa coste cateva sute de milioane de euro pe an, a apreciat miercuri un general din cadrul Aliantei Nord-Atlantice, apreciind ca este vorba despre pretul unei Aparari credibile, relateaza AFP.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au discutat despre criza din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin si cel ucrainean Petro Porosenko au discutat la telefon despre modalitatile de iesire din criza in Ucraina, relateaza AFP. Cei doi lideri au schimbat opinii despre prioritatea.

Vladimir Putin: Un acord final intre Ucraina si rebelii prorusi ar putea fi incheiat vineri

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca spera ca un acord final intre Kiev si rebelii prorusi sa fie incheiat vineri, informeaza channelnewsassia. com. Cred ca un acord final intre.

Fotografii cu Vladimir Putin, folosite ca tinta intr-un poligon de tragere din Ucraina (FOTO)

Fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin sunt folosite ca tinta pentru exercitii de tragere in poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, relateaza The Independent. Imaginile il.

Atac fara precedent al rusilor, in Ucraina. Ce vrea Vladimir Putin sa faca este din ce in ce mai clar

In sudul si estul Ucrainei ar trebui sa apara un nou stat. Este parerea lui Vladimir Putin, potrivit unei declaratii difuzate in Rusia. Kremlinul s-a grabit sa precizeze ca presedintele nu recunoaste.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au ajuns la un acord privind un armistitiu permanent in estul Ucrainei

Presedintia de la Kiev anunta ca Petro Porosenko si omologul sau rus, Vladimir Putin, au purtat o convorbire telefonica, ajungand la un acord privind un armistitiu in Ucraina, citeaza AFP. Presedintele.

Cum planuieste NATO sa actioneze impotriva razboiului hibrid dus de Vladimir Putin

Senatorul John McCain, care si-a manifestat intotdeauna suspiciunea fata de presedintele rus Vladimir Putin, a carui impredictibilitate caracterizeaza relatiile internationale pe care Federatia Rusa le are cu UE si SUA, avertiza ca acesta are de mult timp ochii atintiti spre Ucraina, pe care o considera perla coroanei ruse, scrieAlexandru Grumaz, analist politico-militar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )