Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu, acuzat ca stia ca fratele lui a luat bani de Bercea Mondialul

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, acuzat ca stia ca fratele lui a luat bani de Bercea Mondialul

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu a luat bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect si considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel a fost ideea fostului sef al statului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Prin tertipuri copilaresti, domnul Tariceanu a infrint si Constitutia si votul majoritar al senatorilor si justitia.Este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii

Este de neacceptat modul cum Calin Popescu Tariceanu blocheaza functionarea unor institutii ale statului, a acuzat astazi Traian Basescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu: Trei oameni din echipa mea, Kovesi, Stanciu si Coldea, i-au arestat pe ceilalti trei - Bica, Georgescu si Udrea

Traian Basescu a reafirmat marti ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu sau Elena Udrea au luat mita si a spus ca acestia, impreuna cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, si adjunctul sefului SRI, generalul Florian Coldea, au format echipa sa cu care a modernizat statul.

Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedinte PMP, se delimiteaza de Elena Udrea si Traian Basescu: Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea/ N-as spune ca declaratiile lui Traian Basescu sunt reprezentative pentru partid sau ca

Prim-vicepresedintele PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, s-a delimitat, intr-un interviu acordat Romania Libera, de declaratiile lui Traian Basescu privind guantanamizarea Romaniei de catre DNA, aratand ca acestea nu sunt reprezentative si ca nu sunt asumate de catre PMP. Totodata, europarlamentarul a mai aratat ca, desi Elena Udrea, fostul presedinte al formatiunii, s-a bucurat de increderea membrilor partidului care au sustinut-o in campania pentru prezidentiale, in contextul actual, numarul celor din PMP care o mai sustin se ridica probabil la 5%.

Dan Voiculescu, mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a publicat pe blogul sau un mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu:Basescu continua sa distruga tot ce e pozitiv si tot ceea ceeste bun in aceasta tara. Ultima sa preocupare.

Traian Basescu: Emisiunea de la Realitatea Tv, o capcana

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook cu privire la emisiunea de vineri de la Realitatea TV, unde a fost atras intr-o capcana. Basescu a subliniat ca organizatorii emisiunii au ratat sansa de a afla informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.

Traian Basescu: Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intamplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii de la Realitatea TV nu au oferit romanilor sansa de a primi informatii de la mine

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, despre ceea ce s-a intamplat in studioul Realitatii TV, in cadrul emisiunii de vineri seara. Traian Basescu subliniaza ca.

Catalin Striblea: Traian Basescu isi pregateste cu atentie iesirile publice si da stiri atunci cand vrea el, nu cand vor altii

Fostul presedinte Traian Basescu a participat vineri seara la o dezbatere televizata, unde principalele teme de discutie au fost cele doua mandate petrecute de Basescu la Palatul Cotroceni si situatia interna a.

Traian Basescu l-a criticat pe Ponta privind Rusia: Nu ai de ce sa intri in dispute cu seful Statului Major rus

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, sambata, la Galati, reactia lui Victor Ponta privind amenintarea sefului Statului Major al armatei ruse la adresa Romaniei. Basescu a afirmat ca premierul nu ar fi trebuit sa raspunda cu declaratii, ci sa anunte ca Romania isi intareste capacitatea de aparare.

Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca daca el ar fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Basescu a adaugat ca in lipsa unei opozitii autentice in Romania, va juca el rolul acesteia asumandu-si chiar rolul de 'om orchestra.

Traian Basescu, despre coabitarea dintre Iohannis si Ponta: Macar la mine a fost transparenta. E necinstit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca actuala intelegere tacita dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta este necinstita, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )